Briller med og uden styrke

Uanset om du leder efter briller med eller uden styrke, briller til børn, teenagere, kvinder, mænd, solskin eller fra din foretrukne designer, så har vi det du leder efter. Hos Louis Nielsen har vi altid faste lave priser. Find dine nye briller online her og kom ned i butikken nærmest dig og prøv dem.

Designerbriller

Hos Louis Nielsen finder du et bredt udvalg af designerbriller fra de mest fashionable navne i branchen. Uanset om du leder efter sofistikerede, elegante briller, eller en "hverdagsbrille" som også kan bruges for at få et sporty look, så har vi designerbrillerne for dig. Hos os finder du briller fra Bruuns Bazaar, Karen MillenTiger of Sweden, Benetton, Karl Lagerfeld m.fl. se alle vores designerstel her.

Damebriller

Ligesom med tøj kan det rigtige brillestel bruges til at bringe det bedste frem i dit udseende og samtidig spejle din personlighed. Find et stel, hvis form og farve komplementerer ansigtsform, hud, øjne og hårfarve. Eller noget frækt og modigt, som passer din personlighed og bryder med vanen. Er du ikke helt sikker på, hvad der virker for dig? Kig på vores sektion med stil-anbefalinger, her finder du en masse gode tips. Og husk. Kom ind til din Louis Nielsen butik, så hjælper eksperterne dig med at finde det perfekte stel og look.

Herrebriller

Gå på opdagelse blandt Louis Nielsens brede udvalg af klassiske, moderne og trendige herrebriller. Med over 1000 briller at vælge i mellem, finder du garanterert noget som passer til din stil. Vi har briller til alle stilarter og i alle prisklasser. Vores billigste briller koster fra 195 kr. og vores designerbriller koster fra 1495 kr. Du kan se dem online, men du er også velkommen i en af vores mange butikker for at få råd og vejledning når det gælder dit valg af briller.

Solbriller_225x182

Solbriller med styrke til mænd/kvinder

Solen skal nydes i fulde drag, og med de rigtige  solbriller beskytter du øjnene og optimerer dit syn.
Heldigvis er Louis Nielsen endnu skarpere på solbriller i år end nogensinde før. Både når det handler om mærker og pris.

Se vores store udvalg af solbriller til mænd her og vores udvalg af solbriller til kvinder her

Bornebriller_225x182

Børnebriller

Brillerne til dine børn skal ikke bare være praktiske og robuste. De skal også være smarte. Vi har et hav af mærker, så både yngre børn og teenagere finder lige det, de synes er fedt. Se vores mange børnestel her.

Solbriller

Solbriller

Solbriller er ikke bare solbriller. Solbriller er også stil, beskyttelse og bekvemmelighed. Læs alt hvad hvad der er værd at vide omkring solbriller her.

Læsebriller

Læsebriller

Har du svært ved at fokusere på bogstaverne når du læser, så trænger du måske til læsebriller. Find nyttig info til omkring læsebriller her.
 

Brillevalg_225x182

Tips til dit brillevalg

Pangfarver og fine detaljer

Prisguide_225x182

Prisguide

Ja, vi har briller til faste lave priser
Brillesogning_225x182

Brillesøgning

Find din brille under brillenavn eller brillenummer