Solbriller

Læs alt om solbriller

Solbriller er essentielle når solen skinner – de passer på dine øjne og giver dig ekstra kant. Hos Louis Nielsen har vi et stort udvalg af lækre solbriller. For dig der går efter designersolbriller fra dit fortrukne mærke, for dig der har brug solbriller med styrke, så du ser skarpt i alle situationer, og polariserede solbriller til dig der stiller særligt høje krav til glassene.  

Solbriller med styrke

Hos Louis Nielsen har vi et stort udvalg af solbriller med styrke se mere her

Solbriller er meget populære, især om sommeren hvor du har brug for dem på ferien, på stranden, til grillfest, hvis du er meget udenfor, eller på din vej til arbejde i bilen. Hos Louis Nielsen har vi en løsning der passer til din stil. Det er vores mål at finde design, glas og materiale til en pris der gør dig tilfreds med dine solbriller.

Vi har solbriller i alle afskygninger til både til herre, damer, børn og teenagere. Vores designermærker giver dig mulighed for at finde moderigtige solbriller, der følger årets trends og gør, at du kan skille dig ud på en selvstændig og stilbevidst måde. Du kan se hele vores udvalg i vores brillesøgning. Hvis du finder et par solbriller, eller hvis du har brug for rådgivning, eller en synstest, er du mere end velkommen til, at komme ned til din nærmeste Louis Nielsen forhandler som du finder her.

Vælg dine solbriller

Når du skal købe solbriller, så vær opmærksom på dine behov. Hos Louis Nielsen råder vi dig til at overveje i hvilke situationer du skal bruge dem og hvilke krav du har til dem. Har du børn er det rart hvis de kan tåle lidt ekstra, skal du bruge dem til sport er det rart hvis de ikke falder så let af og måske handler det bare om, at det skal være de helt rigtige, der passer til dig. I modsætning til almindelige briller, er solbriller ikke nogen man skal have på hele tiden, derfor er det også meget normalt at være lidt mere modig når man vælger solbriller, men det afhænger selvfølgelig af din personlige stil.

Solbriller fra de mest populære mærker

Vi har solbriller fra mange af de store designermærker. Vi gør en dyd ud af at følge med på de forskellige trends inden for solbriller. Du kan se listen med alle vores designersolbriller her

Solbriller og UV-stråler

Alle ved at solens ultraviolette stråler kan være farlige for huden, det vi ofte glemmer er, at solens stråler også kan skade dine øjne. Det er dine solbrillers opgave at beskytte dine øjne mod UV-stråler. For meget sol i øjnene kan give forskellige skader på øjnene, og vi råder dig derfor til at få solbriller, der beskytter mod solens UV-stråler. Risikoen er størst midt på dagen og især steder tæt på ækvator eller hvis du går i sne, eller er tæt på vandet i en båd.  

Når du tager solbriller på udvider dine pupiller sig, og hvis dine briller ikke beskytter mod solen tager dine øjne mere skade, end hvis du ikke havde de solbriller på. Det er vi opmærksomme på hos Louis Nielsen, og derfor har alle vores solbriller 100 % UV beskyttelse. Du kan også vælge at få solglas med UV-filter i et almindeligt stel, læs mere her

Polariserede solbriller

Polariserede solbriller er populære blandt folk, der opholder sig meget udendørs eller dyrker udendørs sport som golf, løb og cykling. Det er de fordi glassene fjerner genskin. Det er også en fordel når du kører bil i solen og der er genskin fra bygninger eller andre biler mm.

Derudover kan polarisede solbriller være til stor fordel for lysfølsomme personer, der har brug for at skåne deres syn.  

Sådan virker polariserede solbriller

Reflekteret lys fra vinduer, blanke overflader, vand mm. bevæger sig ofte horisontalt. I stedet for at blive spredt bevæger det sig i en bestemt retning. Det er det du oplever når du bliver blændet af genskinnet fra solen. Polariserede briller har et filter der blokerer den type reflekteret lys, så du bliver blændet mindre.    

Tror du polariserede solbriller er noget for dig? Så kom ned forbi din nærmeste Louis Nielsen og hør mere om, hvad vi kan tilbyde eller læs mere om polariserede glas her