Sådan passer vi godt på dig

Vi gør hele tiden alt, hvad vi kan, for at sikre os, at du føler dig tryg, når du besøger os. Hvert område af butikken er indrettet med fokus på dig og din tryghed, og fordi vi er en registreret sundhedsprofession med meget høje sikkerhedsstandarder, kræver et besøg hos os ikke fremvisning af coronapas, så længe du følger anvisningerne i butikken.

Uanset om du gerne vil bestille en synstest eller købe et par nye briller eller kontaktlinser, står vi klar til at hjælpe dig. Du kan også booke en tid til Live Rådgivning med en af vores optikere. Det er gratis og vi tilbyder en-til-en-konsultationer om dit syn, briller, kontaktlinser og øjensundhed. Læs mere her.

30921-19-Care-hub-and-landing-page_social_distance_816x867.jpg

Social afstand

Du kan være sikker på, at vi passer så godt på hinanden som muligt ved at følge myndighedernes retningslinjer for social afstand, så du kan fortsat trygt besøge vores butikker.

Læs mere her

30007-9-Care-hub-and-landing-page_mask_gloves_816x867.jpg

Mundbind

Fra mandag den 14. juni er det ikke længere et krav for kunder at bære mundbind i vores butikker. Læs mere om hvordan du bærer mundbind uden dine briller dugger.

Læs mere her

30007-9-Care-hub-and-landing-page_frames_cursor_816x867.jpg

Afspritning

Du er som altid velkommen til at prøve vores briller, men husk at aflevere dem til os efterfølgende, så rengør vi dem grundigt og gør dem klar til den næste.

Du kan stadig bestille en synstest hos os

Dit syn og din øjensundhed er vigtig for os, så hvis du ikke har symptomer på COVID-19, er du mere end velkommen til at komme ind og få en synstest hos os.

Eller køb online, hvis du foretrækker at blive hjemme.