Børnebriller

Gratis børnebriller til og med det 11. år
Se mere om gratis børnebriller her.

Alle vores børnebriller fra prisgruppe 795 kr. kan også fås som 2for1

To børnebriller inkl. enkeltstyrkeglas for kun 795 kr.
Se mere om to børnebriller til for 795 kr. her.

Rundt om briller til børn

Brillerne til dine børn skal ikke bare være praktiske og robuste. De skal også være smarte. Vi har et hav af mærker, så både yngre børn og teenagere finder lige det, de synes er fedt. Fælles for alle: Vi har taget højde for, at børn er livlige! De fleste af vores børnestel har derfor fjederstænger, så brillen kan tåle mere uden at knække. Vi vil gerne slå et slag for børns syn, derfor fås briller fra prisgruppe 395 kr. nu gratis (til og med det 11 år). Klik på linket foroven.

Ta’ dit barn med ned i butikken, og gå på opdagelse blandt de mange stel – og hør mere om gratis børnebriller og vores 2for1 ordning.

NB. Børn under 10 år, som skal have briller for første gang, skal undersøges af en læge, før optikeren må udlevere briller til barnet. Det fremgår af bekendtgørelsen om optikervirksomhed, hvor det hedder: "§ 4. Førstegangsudlevering af synshjælpemidler til børn under 10 år, må kun ske efter forudgående lægeundersøgelse."

Betingelser

Børnebriller fra prisgruppe 395 kr. er gratis. Gælder børn i alderen til og med det 11. år. Kræver dokumenteret behov for briller. Inkluderer enkeltstyrkeglas (indeks 1,5). Ét gratis eller nedsat par briller pr. barn pr. år. Kan ikke kombineres med 2for1, eller andre tilbud.

2for1 gælder ved køb af briller fra prisgruppe 795 kr. og opefter. Du får det billigste par med i prisen, uanset valg af stel, glas og tillægsydelser i henhold til prisliste. Enkeltstyrkeglas (indeks 1,5) er altid med i prisen. Eventuel synsprøve er ikke inkluderet. Kan ikke kombineres med 60+ eller tilbud. 2for1 er personlig og kan ikke deles med andre. ©2017 Specsavers.