Børnebriller

Gratis børnebriller til og med det 11. år
Se mere om gratis børnebriller her.

Alle vores børnebriller fra prisgruppe 795 kr. kan også fås som 2for1

To børnebriller inkl. glas for kun 795 kr.
Se mere om to børnebriller til for 795 kr. her.

Rundt om briller til børn

Brillerne til dine børn skal ikke bare være praktiske og robuste. De skal også være smarte. Vi har et hav af mærker, så både yngre børn og teenagere finder lige det, de synes er fedt. Fælles for alle: Vi har taget højde for, at børn er livlige! De fleste af vores børnestel har derfor fjederstænger, så brillen kan tåle mere uden at knække. Vi vil gerne slå et slag for børns syn, derfor fås briller fra prisgruppe 395 kr. nu gratis (til og med det 11 år). Klik på linket foroven.

Husk også, at man får fri opgradering af glas nå man køber briller fra prisgruppe 795 kr. Alle de gode tilbud omkring opgradering af glas gælder også for børnebriller. F.eks. stel inkl. enkeltstyrkeglas samt antirefleksbehandling og hærdning – kun 795 kr. Ta’ dit barn med ned i butikken, og gå på opdagelse blandt de mange stel – og hør mere om gratis børnebriller og fri glas opgradering.

NB. Børn under 10 år, som skal have briller for første gang, skal undersøges af en læge, før optikeren må udlevere briller til barnet. Det fremgår af bekendtgørelsen om optikervirksomhed, hvor det hedder: "§ 4. Førstegangsudlevering af synshjælpemidler til børn under 10 år, må kun ske efter forudgående lægeundersøgelse."

Betingelser

Børnebriller fra prisgruppe 395 kr. er gratis. Gælder børn i alderen til og med det 11. år. Kræver dokumenteret behov for briller. Inkluderer enkeltstyrkeglas (indeks 1,5). Ét gratis eller nedsat par briller pr. barn pr. år. Kan ikke kombineres med 2for1, eller andre tilbud.

Fri opgradering af glas, giver valg mellem en af følgende tillægsydelser, når du køber stel fra prisgruppe 795,- og opefter: Standard glas med glidende overgang (indeks 1,5), tynde og lette glas (enkeltstyrke, indeks 1,6), glas med hærdning og antirefleks (enkeltstyrke, indeks 1,5). Kan ikke kombineres med andre tilbud.

2for1 gælder ved køb af stel fra prisgruppe 795 kr. og opefter. Enkeltstyrkeglas (indeks 1,5) er med i prisen i begge par. For andre tillægsydelser som f.eks. antirefleksbehandling skal betales tillægspris for begge par. Kan ikke kombineres med KompletPris, 60+ eller tilbud.