Købervejledning

Briller fra Louis Nielsen

Find dit stel

Fra designerbriller til herrer og damer til smarte briller til børn og teenagere. Du kan se over 1000 stel online hos Louis Nielsen. Find din perfekte stelstørrelse, kig på steludseende og få ekspertrådgivning om, hvilken stil der passer bedst til din ansigtsform og hårfarve. Og derudover sikrer vores Louis Nielsen prisgaranti, at du får mest muligt for pengene.

Har du brug for lidt inspiration? Du kan kigge på briller opdelt efter trend og stil, se vores seneste tilbud og opdage nye briller opdelt efter mærke. Du kan også tilføje briller til din favoritliste og vise den til personalet i butikken.

Se stel til damer

Se stel til herrer

Vælg dine glas

Hos Louis Nielsen tilbyder vi som standard enkeltstyrkeglas. Du kan vælge fra et sortiment af flerstyrkeglas, hvis du har brug for at fokusere på genstande, der er tæt på og langt væk med det samme par briller. Vi tilbyder også ekstra funktioner under glas muligheder som f.eks. antirefleks og hærdning, farvede glas og glas med UV-filter - og det er let at sammenligne priser takket være vores Louis Nielsen prisgaranti.

Se vores glas muligheder

Oplevelsen i butikken

I øjeblikket sælger vi ikke online, men du kan købe et stort sortiment af briller i en hvilken som helst Louis Nielsen-butik og oven i købet tage din favoritliste med ind i en butik for at købe dem der. Hvorfor ikke bestille en synstest eller kontaktlinsetest online hos os og finde din nærmeste butik med funktionen find butik?

Book en tid