Stelegenskaber

Stelegenskaber

360 flex-hængsler

Fleksible hængsler, der er designet til at dreje 360°, så stængerne kan drejes til en hvilken som helst vinkel. Denne forbedrede holdbarhed betyder, at de er ideelle til brugere, der tager brillerne af og på meget ofte..

Fås på udvalgte stel i vores sortiment til 1295 kr.

Stel beregnet til store styrker

Bestemte stel i vores sortiment har en dybere kant, der er beregnet til at holde tykkere glas på plads og skjule, at de er tykkere.

Fås på udvalgte stel i vores sortiment til 995 kr.

Metalbriller med hukommelse

Disse avancerede stel kan holde til at blive misformet eller bøjet. Deres superfleksible stænger er lavet af højteknologisk metal, der giver dem et ultramoderne, minimalistisk udseende.

Fås i vores sortiment til 1295 kr.

Plastbriller med hukommelse

Beta plaststel kan bøjes og vrides, men hopper tilbage til deres oprindelige form. Deres fleksible front er fremstillet af en innovativ plasttype, mens siderne er fremstillet af højteknologisk metal, som gør dem ultratynde og lette.

Fås i vores sortiment til 1295 kr.

Letvægtsbriller

Vores Fineform-serie er specialudviklet til at være usædvanligt lette og diskrete på dit ansigt. Der er skåret en tynd rille i glassets kant, så stellet delvis kan sidde inde i glasset. De anvendte materialer giver et stel, der er så let, at man ikke bemærker, at man har briller på.

Fås i vores sortiment til 1895 kr.

Titanium briller

Vores titanium-serie består af letvægtsstel, der er behagelige at have på hele dagen, og desuden er de alle allergivenlige - perfekte til nikkelallergikere.

Fås i vores sortiment til 1695 kr.