Polaroid solbriller med og uden styrke

Om Polaroid Banner

Polaroid solbriller er solbriller med polariserede glas, der har den særlige egenskab, at de eliminerer op til 99,9 % af den genskin, du kan opleve fra overflader som vand, sne eller våde veje.

Det gør polariserede solbriller særlig egnet til kørsel, sejlads eller fiskeri.

Polaroid solbrilleglas minimerer refleksion og genskin

Solbriller med polariserede glas neutraliserer ubehagelige refleksioner fra våde veje, vandoverflader og sne. Det horisontale lys elimineres og kun det brugbare lys slipper igennem til øjet.

Resultatet bliver et blændingsfrit syn med naturlig farvegengivelse og en skarp kontrast. En klar fordel sammenlignet med almindelige solbriller.

Fjern genskin ved bilkørsel

Mange oplever problemer med genskin fra vejene, når de er våde af vand efter regnvejr. Det gør sig både gældende i dagtimerne, hvor solen reflekteres i vandet på vejen, men også om natten, hvor lys fra modkørende billygter eller trafiklys skaber genskin og gør det svært for bilisten at se klart.

Kørsel kan i forvejen være en belastning for øjnene, fordi de koncentrerer sig om at følge med i trafikken, og genskin fra sol eller lys, gør belastningen endnu værre.

Ved at bruge polaroid solbriller, når du kører bil, minimeres genskin og refleksioner fra vejene, og dine øjne vil blive aflastet.

Polaroid solbriller til fiskeri og sejlads

Polaroid solbriller anbefales også, hvis du sejler eller fisker meget, da polaroid glas har den egenskab, at de fjerner det genskin og de refleksioner, solen skaber på vandets overflade.

Opholder du dig derfor på vandet i længere tid af gangen, kan det være en fordel for dig og dit syn, at du bruger solbriller med polariserede glas.

Fjerner refleksion fra sne

Står du meget på ski, eller opholder du dig i længere tid af gangen i sne, vil du opleve problemer med genskin fra solen i sneen.

Det kan belaste øjnene, og du vil opleve en træthed i og omkring øjnene, fordi du kniber dem sammen for at se bedre i genskinnet. Derfor anbefaler vi, at du bruger skibriller med polaroid glas til din skiferie.

Fordele ved polaroid solbriller

I modsætning til almindelige solbriller, fjerner polariserede solbrilleglas 99,9% af det generende genskin horisontale overflader kan skabe, som fx våde veje, vand, sne og is.

Fordelene ved polariserede glas er;

  • De minimerer genskin og refleksion
  • Du får en forbedret komfort og synsindtryk
  • Dine øjne er 100 % UV beskyttede
  • Særlig egnede til bilkørsel, ski, sejlads eller fiskeri

Stort udvalg af smarte solbriller med polaroid glas

Louis Nielsen har et stort udvalg af smarte solbriller med polariserede glas i helt nye designs. Hos os finder du en rig variation af modeller til ethvert behov; lige fra polaroid solbriller beregnet til sport eller et par trendy designer solbriller med polariserede solbrilleglas.

Du finder polaroid solbriller til både mænd, kvinder og børn – og de fås både med eller uden styrke, så du kan beskytte dine øjne mod genskin uanset dit syn.

Find dine solbriller blandt vores store udvalg af både designer og almindelige solbriller, og se prisen for polaroid glas.