Hvorfor benytte Louis Nielsen?

Hvorfor benytte Louis Nielsen?

Med Louis Nielsen i ryggen, får I en samarbejdspartner lidt udover det sædvanlige. Vi er, som en del af verdens største privatejede optikerkæde (Specsavers), gået fra 32 butikker til at have 75 butikker, og er i dag markedsleder i Danmark med en årlig omsætning på mere end 800 millioner kroner og et salg på over 450.000 briller. 

Investering i uddannelse og ny teknologi

Positionen som markedsleder er ikke noget vi tager for givet, og det kræver konstant fokus på vores professionalisme og kvaliteten i vores arbejde. Derfor investerer vi konstant i uddannelse af vores personale samt ny state-of-the-art teknologi, så vi hele tiden kan tilbyde den bedste rådgivning og undersøgelse af øjnene fra kompetent og uddannet personale samt produkter af højeste kvalitet.

Hos Louis Nielsen sælger vi udelukkende produkter fra verdens førende producenter, der lever op til vores strenge kvalitetskrav. Vores briller er CE-mærkede og produceres på vores egne højteknologiske og topmoderne produktionsfaciliteter efter de gældende internationale optiske standarder.

Hos Louis Nielsen har vi årtiers erfaring med rådgivning og salg af firmabriller fra en lang række firmaaftaler til det offentlige, herunder både regioner og kommuner samt til mindre virksomheder og helt store nationale virksomheder.

Kontakt Louis Nielsens erhvervsafdeling, hvis du ønsker at høre mere om vores firmaaftale med KompletSyn.