Sikkerhedsbriller

Sikkerhedsbriller

Sikkerhedsbriller er nødvendige i arbejdsmiljøer hvor medarbejdernes øjne udsættes for splinter, gnister eller andre genstande som kan skade øjnene. Hos Louis Nielsen tilbyder vi et omfattende udvalg af sikkerhedsbriller med styrke, som har til formål at give medarbejdere med behov for synskorrigerende sikkerhedsbriller, en funktionel og komfortabel løsning.

Sikkerhedsbriller til ethvert behov
Firmaaftalen indeholder et stort udvalg af CE-mærkede sikkerhedsstel i både nikkeltæt metal og acetat samt non-conductive materialer.

Hvad enten det drejer sig om enkeltstyrke eller flerstyrke glas, så kan Louis Nielsens sikkerhedsbriller leveres med glasmaterialer i enten Trivex®, Polycarbonat, Plastik CR39 eller Mineral, alt afhængig af de sikkerhedsmæssige krav der stilles til sikkerhedsbrillerne. Glassene leveres standard med en hærdning for øget hårdhed, men kan med fordel også refleksbehandles, så generende reflekser fra forskellige lyskilder minimeres og overfladen bliver smuds- og vandafvisende.

Kvalitet og sikkerhed i top
Alle sikkerhedsbriller fra Louis Nielsen er CE-mærkede i henhold Arbejdstilsynets bekendtgørelse om sikkerhedskrav til personlige værnemidler i overensstemmelse med EU-direktiv 89/686 EEC. Glassene produceres og kvalitetssikres jf. de gældende optiske krav i henhold til DS/EN ISO 8980-1:2004 og DS/EN ISO 8980-2:2004. Certificeringen af sikkerhedsbrillerne udføres af BSI i England, og sker i henhold til den europæiske standard DS/EN 166:2002. Certificeringen imødekommer desuden andre internationale standarder herunder ANSI og AS/NZS for mekanisk påvirkning.

 

Trivex® - det foretrukne højcertificerede glasmateriale til sikkerhedsbriller med overlegent styrke og optiske egenskaber

Hos Louis Nielsen er et godt og sundt syn vigtigt, og på mange arbejdspladser, stilles der i dag store krav til et perfekt og sikkert syn.

Med Trivex får I markedets letteste og stærkeste glasmateriale, der samtidig opfylder kravene til den europæiske certificering EN166-F, som er den højeste certificering for sikkerhedsbriller med styrke. Kun Trivex og Polycarbonat opfylder denne certificering, men hvor begge glasmaterialer leveres med en 100% UV-beskyttelse, så hører ligheden til gengæld også op, for når det kommer til vægt, optiske egenskaber eller kemisk påvirkning er Trivex ekstremt overlegent.