Sundt syn på arbejdspladsen

Dit vigtigste arbejdsredskab er dine øjne

Vores øjne fortæller mere om os end vi tror, og mange går rundt med forstadier til øjensygdomme, som et enkelt foto af nethinden eller en trykmåling af øjnene kan afsløre.

Der er derfor god grund til at passe godt på synet gennem hele livet. Det gælder naturligvis også på arbejdspladsen.

At passe godt på medarbejderne, starter med at passe godt på deres øjne

En øjenundersøgelse er ikke bare et spørgsmål om at få optimeret medarbejdernes syn. Det handler også om at bevare deres syn. Derfor er det vigtigt regelmæssigt at få tjekket ens syn og øjnenes sundhedstilstand.

Få KompletSyn med Louis Nielsens firmaaftale

Som den første optikerkæde har Louis Nielsen fået fundus-kameraer og trykmåling i alle butikker. Det har blandt andet medført, at vi i over 70 tilfælde har bidraget til at redde synet på kunder, idet vi med det nye udvidet sundhedstjek, har opdaget symptomer, der viste sig at dække over grøn stær, AMD og andre alvorlige øjensygdomme. Herunder har vi bidraget til at redde livet for ni kunder, som viste sig at have cancer eller tumorer.

KompletSyn er automatisk en del af Louis Nielsens firmaaftale, hvor I som virksomhed, har mulighed for at tilbyde dette syns- og sundhedstjek til alle jeres medarbejdere, f.eks. som en del af jeres sundhedsordning.

Kontakt Louis Nielsens erhvervsafdeling, hvis du ønsker at høre mere om vores firmaaftale med KompletSyn.