Dit besøg hos Louis Nielsen - trin for trin

Hos Louis Nielsen er vi stolte af at tilbyde dig en storartet kundeoplevelse fra det øjeblik, du træder ind ad døren. Vi gør vores yderste for at sikre, at vi tilbyder dig alt, du behøver, lige fra et venligt og serviceminded personale til professionelle optikere og den sidste nye teknologi. Denne side guider dig igennem hvert eneste skridt - ligesom vi gør, når du besøger os. Vores overskueligt opbyggede butikker byder på hundredevis af stilfulde stel, mange fra verdens berømte modebrands.

Med KompletSyn tilbyder vi dig et omfattende syns- og sundhedstjek, der er næsten uden sidestykke. Vi anvender den mest sofistikerede teknologi inklusiv trykmåling og digitalt farvebillede af øjets nethinde. Ved køb af briller foretager vi desuden en digital øjenmåling for at sikre, at brillerne passer perfekt.

Det siger sig selv, at hvert eneste trin varetages af en rutineret medarbejder, og at dine øjne vurderes af en uddannet optiker - og det gælder for alle vores butikker.

Nedenfor finder du en trin-for-trin guide til din oplevelse i butikken - de 5 trin dækker hele dit besøg.

1. Velkommen hos Louis Nielsen

 
Louis Nielsen blev grundlagt af optikere, og dit syns sundhedstilstand er vores prioritet fra start til slut. Du bliver hilst velkommen af vores venlige og professionelle personale, der modtager alle dine relevante sundhedsoplysninger, så service og nøjagtighed kan ydes på højeste niveau. Klik på videoen for mere information.

2. Forundersøgelse

 
Før selve synstesten er det vigtigt for os at vurdere dine øjnes sundhedstilstand, så testen passer helt perfekt til dit syn. En serie af mindre tests gør det hurtigt muligt for os at få et klart billede af dine øjnes tilstand. Ganske bogstaveligt endda - vi anvender nemlig et såkaldt funduskamera, hvor et nethindefoto gør det muligt at opdage sygdomstegn i et tidligt stadie. Klik på videoen for mere information.

3. Synstest med sundhedstjek

 
Optikeren diskuterer dine behov og tjekker målinger samt nethindefoto. Derefter anvendes det sidste nye specialudstyr for at fastlægge dine synstal 100% nøjagtig. Tonometer, synscomputer, retinoskop og oftalmoskop er alle nøgleinstrumenter i det, vi kalder KompletSyn. Intet er overladt til tilfældigheder, når hvert øje testes først individuelt og derefter parvis for at opnå et perfekt resultat. Klik på videoen for mere information.

4. Valg af briller

 
Vores personale er eksperter i at finde det helt rigtige stel til netop dig og vi tager højde for ansigtsform, hudtone og hårfarve - alt sammen for at finde din perfekte stil.. Du kan vælge mellem tusinder af stel, og vi kan tilbyde mange forskellige typer af glas. Vi anvender Digital Øjenmåling der sørger for at stel og glas passer perfekt til dine synsbehov. Klik på videoen for mere information.

5. Afhentning af dine nye briller

 
Sidst men ikke mindst: Når du afhenter dine briller, sørger vi for den sidste indstilling - takket være den anvendte højteknologi kan du være sikker på, at de passer perfekt og føles behagelige og sikre. Og husk, du har 3 måneders tilfredshedsgaranti. Har du et problem, kommer du ind, og får det ordnet. Vi sørger for, at du er 100% tilfreds. Klik på videoen for mere information.

Bestil tid her

Nu er du klar til selv at opleve vores professionelle og venlige personale i din nærmeste Louis Nielsen butik. Bestil tid her