Cheap Monday

Brand Banner Image

Nye designerbriller fra Cheap Monday
2 for 1 fra 1495,-

Det skandinaviske jeans og modebrand Cheap Monday er kendt for sine berømte og misundelsesværdige fortolkninger af tidens trends. Så når det kommer til briller, er stilen ligesom lagt. Den høje kvalitet af acetat, som bliver brugt i kollektionen, har en speciel, rå finish, som symboliserer slidte jeans med et råt look. For et cool, friskt look tilbyder vi et bredt udvalg af Cheap Monday solbriller med styrke. Cheap Monday briller koster kun 1495,- og inkluderer enkeltstyrkeglas, og du kan få et ekstra par med i handlen med vores 2for1 designerbriller tilbud.

Wasted Monday

WASTED MONDAY - 1495,-

SKU 30471146

Bidrager med et element af mystik til din hverdagsstil med dette imponerende sorte stel med skildpaddemønstret. Det kantede stel kombineret med en rå plastik-finish skaber et solidt og organisk look fyldt med power.

Se mere
Thirsty Monday

THIRSTY MONDAY - 1495,-

SKU 30471139

Cheap Mondays moderne twist af et klassisk skilpaddemønstret stel. Virkelig cool og underspillet. Den afrundede form og de børstede plastikeffekter skaber et interessant look.

Se mere
Mad Monday

MAD MONDAY - 1495,-

SKU 30471122

For en cool og raffineret stil, prøv dette monokromatiske look. En slank, flad metalfront perfekt kombineret med en rå plastikfinish. Dette er ikke bare et simpelt, sort stel.

Se mere
Wasted Monday

WASTED MONDAY - 1495,-

SKU 30471153

Disse stilede briller kombinerer en ren mørkeblå metalfront og klassiske Wayfarer-inspirerede stænger med skildpaddemønster. De rå sider af acetat er perfekte for et anderledes look.

Se mere