Converse

Converse
2for1 til 1495 kr.

Siden Converse blev etableret i 1908 er mærket blevet kendt som ‘America’s Original Sports Company’ og for en omfattende arv af legendariske sko som for eksempel Chuck Taylor® All Star®, Jack Purcell® og One Star®. I dag har Converse en bred kollektion af sko, tøj og tilbehør til børn, mænd og kvinder inklusive briller og solbriller, der har samme alsidighed som resten af kollektionen og derfor giver dig mulighed for at udtrykke din stil og kreativitet.

Se hele Converse kollektionen her 2for1 designertilbud Find nærmeste butik
Frame image

CONVERSE 33

30512214

Denne iøjnefaldende stil taler for sig selv med front i kulsort, som står i stærk kontrast til de livlige turkise sider og afrundede ender dekoreret med den ikoniske Converse stjerne.

Se mere
Frame image

CONVERSE 42

30512320

Gå efter monokrom minimalisme med denne sorte og firskårne stil, der er et perfekt afsæt til den ikononiske Converse stribe ned ad siderne og den hvide inderside.

Se mere
Frame image

CONVERSE 49

30689565

Hold fast i det klassiske look med denne runde stil i alsidigt skildpaddemønster. Afsluttet med iøjnefaldende gyldne metalsider og karakteristisk Converse logo på de runde ender.

Se mere
Frame image

CONVERSE 54

30689619

Converse gør den ikononiske Aviator stil til sin helt egen med dette stilfulde, gyldne look fuldendt af skildpaddemønstrede ender og den ikoniske Converse stribe på siderne.

Se mere
Se hele kollektionen fra Converse 2for1 designertilbud