Converse

Converse designerbriller og solbriller
2for1 til 1495 kr.

Siden Converse blev etableret i 1908 er mærket blevet kendt som ‘America’s Original Sports Company’ og for en omfattende arv af legendariske sko som for eksempel Chuck Taylor® All Star®, Jack Purcell® og One Star®. I dag har Converse en bred kollektion af sko, tøj og tilbehør til børn, mænd og kvinder inklusive briller og solbriller, der har samme alsidighed som resten af kollektionen og derfor giver dig mulighed for at udtrykke din stil og kreativitet.

Se hele Converse kollektionen her 2for1 designertilbud Find nærmeste butik
Smarte Converse designerbriller i sort og turkis

CONVERSE 33

30512214

Denne iøjnefaldende brille taler for sig selv med front i kulsort, som står i stærk kontrast til de livlige turkise sider og afrundede ender dekoreret med den ikoniske Converse stjerne.

Se mere om brillen
Minimalistisk brillestel fra mærket Converse

CONVERSE 42

30512320

Gå efter monokrom minimalisme med denne sorte og firskårne brille, der er et perfekt afsæt til den ikononiske Converse stribe ned ad siderne og den hvide inderside.

Se designerbrillen
Klassisk brillestel fra Converse i skildpaddemønster

CONVERSE 49

30689565

Hold fast i det klassiske look med denne runde brille i alsidigt skildpaddemønster. Afsluttet med iøjnefaldende gyldne metalsider og karakteristisk Converse logo på de runde ender.

Find brillestellet her
Ikonisk brillestel i Aviator stil fra Converse

CONVERSE 54

30689619

Converse gør den ikononiske Aviator brillestil til sin helt egen med dette stilfulde, gyldne look fuldendt af skildpaddemønstrede ender og den ikoniske Converse stribe på siderne.

Se designerstellet her
Se hele kollektionen fra Converse 2for1 designertilbud