Vi har åbent for dig

Men din sikkerhed kommer først

Velkommen tilbage

Vi har stor forståelse for, at man kan føle en vis nervøsitet ved at skulle komme i butikker som vores igen, nu hvor nogle ting i samfundet begynder at bevæge sig tilbage mod en normaltilstand. Derfor har vi foretaget en række ændringer i vores normale praksis, der skal sikre meget høj sikkerhed og hygiejne, så du kan føle dig helt tryg ved at komme hos os. 

Har du behov for at bestille en synstest, kan du booke en tid online her. Har du symptomer på sygdom, beder vi dig blive hjemme til du har været symptomfri i 48 timer.

Når du ankommer til butikken

Vi fører naturligvis fortsat vores sædvanlige omhyggelige håndhygiejnepraksis. Når du booker en aftale hos os, bliver du mindet om at vaske hænder grundigt, før du ankommer til butikken. Ved ankomst vil der være håndsprit klar til brug ved indgangen og forskellige steder i butikken.

Under den kliniske synsundersøgelse

I forbindelse med alle undersøgelser, hvor det er nødvendigt for os at være tættere på dig en 1 meter, vil vores personale benytte særlige værnemidler som f.eks. ansigtsvisir, mundbind og handsker.

Mellem hver kunde, vi undersøger, bliver undersøgelsesudstyret grundigt afsprittet. 

Generelt vil der i denne tid være visse kliniske procedurer, som altså kan være ændret, eller som vi helt har sat ud af kraft for at sikre din tryghed.

Ekstra tiltag i butikken

  • Vi holder naturligvis afstand, og derfor kan det godt ske, at butikken har en lidt anden indretning end normalt. Vi begrænser antallet af mennesker i butikken ad gangen, skaber plads mellem siddemøbler og holder nøje øje med eventuelle køsituationer
  • Vores stel rengøres hver gang, de har været prøvet på. 
  • Når du kommer ind i butikken vil vores personale foretage en visitering og igen umiddelbart før synsundersøgelsen

Book en synstest nær dig