Vi har åbent for dig

Men din sikkerhed kommer først

Du kan være tryg hos os

Vi passer stadig godt på dit syn, og vi passer godt på hinanden. Sikkerhed kommer først i denne tid, og vi følger selvfølgelig alle regeringens og sundhedsmyndighedernes retningslinjer, så du kan føle dig tryg ved at besøge vores butikker. 

Har du behov for at bestille en synstest, kan du booke en tid online her. Har du symptomer på sygdom, beder vi dig blive hjemme til du har været symptomfri i 48 timer. 

Et besøg hos os kræver ikke coronapas

Når du ankommer til butikken

Vi fører naturligvis fortsat vores sædvanlige omhyggelige håndhygiejnepraksis. Når du booker en aftale hos os, bliver du mindet om at vaske hænder grundigt, før du ankommer til butikken. Ved ankomst vil der være håndsprit klar til brug ved indgangen og forskellige steder i butikken.

Under den kliniske synsundersøgelse

I forbindelse med alle undersøgelser bærer vores personale særlige værnemidler, som f.eks. ansigtsvisir, mundbind og handsker, hvor det er nødvendigt. Mellem hver kunde, vi undersøger, bliver undersøgelsesudstyret grundigt afsprittet. 

Generelt vil der i denne tid være visse kliniske procedurer, som altså kan være ændret, eller som ændrer sig løbende med myndighedernes udmeldinger.

Ekstra tiltag i butikken

  • Vi holder naturligvis afstand, og derfor kan det godt ske, at butikken har en lidt anden indretning end normalt. Vi begrænser antallet af mennesker i butikken ad gangen, skaber plads mellem siddemøbler og holder nøje øje med eventuelle køsituationer
  • Vores stel rengøres hver gang, de har været prøvet på.

Book en synstest nær dig