Med digital opmåling af dine brilleglas kan vi tilpasse brillerne til dig

Vores bedste tilpasning af dine briller

Digital opmåling af brilleglassene får dine briller til at sidde lige i øjet

Louis Nielsen butikkerne har taget endnu et stort teknologisk spring fremad. Det er sket med lanceringen af en helt ny iPad-baseret teknologi, der tilpasser dine briller og brilleglas helt optimalt efter dine individuelle behov.

Vi kalder løsningen for digital opmåling af brilleglas som er en del af vores KompletSyn synstest, som er vores omfattende synstest med sundhedstjek.

Opmålingen foregår ved, at vi tager et digitalt billede af dig med dit nye brillestel. Her måler vi øjets størrelse og finder præcis det optiske center i dine nye brilleglas, så det havner nøjagtigt foran dine pupiller. 

Disse målinger betyder, at glasset i dine nye briller er udviklet specielt og tilpasset til kun dig og dine øjne.

Alle ansigter er forskellige, og vores øjne er unikke. Derfor har vi indført digital opmåling af brilleglas til vores synstest. Med opmålingen kan vores dygtige medarbejdere udføre endnu mere præcise målinger af dine øjne. Målinger som er vigtige for at tilpasse glassene bedst muligt til hver enkel kunde.

Prøv vores digitale opmåling af brilleglas til dine nye briller hos os – bestil tid til en synstest med sundhedstjek her.

I denne film har du også mulighed for at se, hvordan det foregår, og hvad den nye teknologi kan gøre for dig og dit syn:

 
{code}