Med vores 2for1 får du to par briller til Èt pars pris. Lige nu får du et ekstra par briller til 795,- med i prisen, når du køber et par briller fra 795,- . og opefter. Vælg mellem mere end tusind stel og del dine ekstra briller med hvem du vil. Det andet par får du med kvit og frit eller som et gavekort du kan give som fx julegave.

Kom ned til din lokale Louis Nielsen butik, så får du al den vejledning og hjælp, du har brug for. Start med at bestille tid her.
Vi er lige i nærheden.
Find en af vores butikker.
BESTIL SYNSTEST
 
 
Sæt fokus på dit syn
Få taget en synstest
Synet er altid vigtigt:

Regelmæssige synsprøver er nødvendige for et klart og behageligt syn. Synsprøver kan også være med til at give et godt billede af dit helbred, fordi sygdomme som blandt andet sukkersyge kan spores i øjnene.

Hos Louis Nielsen sikrer professionelle optikere dig en god oplevelse og at du kan få svar på alle dine spørgsmål.
 
Vilkår og betingelser:
Når man køber et stel fra 795 kr. og opefter, får man et stel til 795 kr. med i handlen. Enkeltstyrkeglas (indeks 1,5) er med i prisen i begge par briller. Glas med glidende overgang (indeks 1,5) koster fra 700 kr. i det første par, i nummer to er samme type glas med glidende overgang med i prisen. For andre tillægsydelser som f.eks. antirefleksbehandling skal der betales tillæg for begge par. Kan ikke kombineres med KompletPris, 60+ eller tilbud. Gælder indtil 23. december 2014. KompletTilfreds gælder 3 måneder fra køb. ©2014 Specsavers