Optiker Århus – briller, solbriller og kontaktlinser

Aarhus er Danmarks andenstørste by, og selvfølgelig finder du vores Louis Nielsen butikker flere steder i byen. 

I Louis Nielsen får du landets bedste service. Lad vores dygtige optikere hjælpe dig med at finde de rigtige briller, solbriller eller kontaktlinser samt få foretaget en grundig synstest med sundhedstjek.

Vi er din lokale optiker i Aarhus

Find Louis Nielsen i Århus på disse tre lokationer:

Louis Nielsen - besøg os i Ryesgade, Aarhus 

På Ryesgade i Aarhus finder du alle slags butikker – også brillebutikker. Find Louis Nielsen på Ryesgade lige efter Rosenkrantzgade. Der har vi en stor og indbydende butik fyldt med de nyeste brillestel, masser af solbriller og dygtige optikere, der står klar til at foretage synstest med sundhedstjek.

Briller i Aarhus – besøg os i City Vest

Vest for Aarhus finder du City Vest – et shopping center, hvor du kan foretage mange af dine daglige indkøb, med gratis parkering lige ved døren. Besøg vores butik i City Vest og benyt dig af vores gode tilbud på briller, solbriller og kontaktlinser.  

Find Louis Nielsen i Tilst – Bilka

Find os i Bilka i Tilst, som ligger på vej mod Viborg. Her har du gratis parkering lige ved døren og kan nemt lægge et visit forbi Louis Nielsen, når du i forvejen er på indkøb i Bilka. Vores dygtige optikere og personale står klar til at rådgive dig om valg af kontaktlinser, briller og tilbyder altid en synstest med sundhedstjek. Du kan nemt planlægge dit besøg hos optiker Louis Nielsen i Tilst – vi har åbent hver dag. 

Optiker i Veri Center – Familievenlig optiker i Århus

Veri Center Aarhus er et hyggeligt center med en masse spændende butikker, som byder på oplevelser for hele familien. I midten af centeret findes et legeareal, som egner sig perfekt til børn i alle aldre. Hvis du eller et familiemedlem leder efter briller i Århus, så er centeret et godt afbræk til i den travle hverdag. Besøg vores optiker i Veri Center og prøv vores smarte briller og solbriller.

Aarhus’ bedste udvalg af briller og kontaktlinser

Vi fører mange kendte mærker inden for briller som fx Tiger of Sweden og Karl Lagerfeld. Vores mange butikker i Aarhus giver dig byens bedste udvalg af kvalitetsstel og mærkevarer. Louis Nielsen køber fælles ind til alle de mange butikker, og du kan derfor regne med lave priser og et kæmpe udvalg. 

Vi deltager aktivt i Aarhus’ handelsliv, og vi er synlige i gadebilledet til små og store arrangementer. Vi ses i Aarhus! 

I alle vores 75 butikker tilbyder vi Louis Nielsen KompletSyn, et helhedstjek af øjets sundhed, som kan bidrage med at opdage eventuelle øjensygdomme på et meget tidligt stadie. Vi anbefaler, at du får foretaget en synstest ca. hvert andet år. Book tid til en synstest her.