Briller i Odense – Louis Nielsen er din lokale optiker

Louis Nielsen står for billige briller af høj kvalitet, mange butikker i hele landet, samt et bredt udvalg og servicemindet personale. Alt dette finder du i vores butikker i Odense og omegn.  Vi har 1-dagslinser, månedslinser og flerstyrkelinser samt brillestel, brilleglas og solbriller.

Kom ind i en af vores butikker og se dine muligheder.

Briller i Odense – Louis Nielsen er din lokale optiker

Vi dækker hele byen. Find os her:

Louis Nielsen - briller i Odense C

Leder du efter briller i Odense C, finder du en Louis Nielsen optiker lige midt i byen. Butikken ligger på Kongensgade, centralt mellem mange andre butikker. Kig ind i butikken for at se nye brillekollektioner, solbriller, kontaktlinser og få en syntest med sundhedstjek. Vi har et stort udvalg af briller – og altid gode tilbud på kontaktlinser.

Find Louis Nielsen i Rosengårdscentret

Er du i Odense SØ, har du mulighed for at besøge Louis Nielsen i Rosengårdscentret. Her er der rig mulighed for parkering og handicapvenlige elevatorer, dørtrin osv. Du finder os nede af gul gade, tæt på biografen. Vi glæder os til at hilse på dig og hjælpe dig med at finde nye briller, kontaktlinser eller solbriller.

Louis Nielsen i Bilka – Odense

Ude på Niels Bohrsvej, ud mod Syddansk Universitet, ligger den store Bilka. Her finder du også Louis Nielsen. Vi hjælper dig med dine briller eller dit syn i forbindelse med dine indkøb. Vi har mange stel, solbriller og kontaktlinser og vores kompetente optikere er mere end glade for at hjælpe dig. 

Briller og kontaktlinser

Vi har mere end 70 butikker fordelt over hele landet, og det giver mange fordele. Vores butikker i Odense har et varieret udvalg af mærkevarer og kvalitetsstel, og alle butikker tilbyder vores synstest KompletSyn, som er et grundigt sundhedstjek af dine øjne. Besøg en af vores butikker og find dit favoritstel i dag. 

Vi vil være synlige i lokalsamfundet og deltager i diverse små og store begivenheder i Odense. Vi ses!