Masser af fordele

masseraffordele2_979x311

Hos Louis Nielsen tilbyder vi individuelle brilleløsninger, hvad enten det drejer sig om skærmbriller, sikkerhedsbriller eller arbejdsbriller. Derudover tilbyder vi bl.a. vejledning og synsprøve samt kvalitetsstel og glas, der dækker ethvert ønske og behov. Derudover tilbyder vi bl.a.

Synsprøver
Hos Louis Nielsen går vi ikke på kompromis med professionalismen og kvaliteten i arbejdet, og vore synsprøver udføres altid af statsautoriserede optikere. Det er din garanti for, at synsprøven udføres effektivt, præcist og professionelt.

Uddannet personale
Vores personale gennemgår løbende efteruddannelse både på eksterne kurser eller på Louis Nielsens eget akademi, således vi hele tiden sikrer høj faglig service i vores butikker.

Kvalitetsprodukter
Vi kender glassene. Vi kender stellene. Vi kender kvaliteten. Den er i top, og der bliver den! Glas og stel bliver regelmæssigt kontrolleret af SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut. Det er din garanti for, at du bliver 100% tilfreds med brillerne. Ellers får du pengene tilbage inden for 3 måneder.

Tilfredshedsgaranti
Du skal være glad for dine nye briller. Punktum. Vi har uddannelsen, erfaringen og ekspertisen. Har du et problem, kommer du ind, og får det ordnet. Vi sørger for, at du er 100% tilfreds. Garantien rækker langt ud over den almindelige 24 måneders reklamationsret.

Styrkegaranti
Du får en perfekt synsløsning. Fungerer brillen ikke, finder vi årsagen. Kræves justering af styrkerne, ombytter vi kvit og frit inden for 3 måneder.

Prisgaranti
Med en firmaaftale hos Louis Nielsen undgår ekstra høje regninger på skærmbriller eller sikkerhedsbriller. Samtidigt sikrer vi, at virksomheden kun bliver faktureret den pris der er aftalt.

Køb nu betal senere – helt uden renter og gebyrer
Hvis du hellere vil vente med at betale hele beløbet på brillerne, så kan du benytte dig af vores køb-nu-betal-senere ordning. Her deler du beløbet op i mindre, månedlige portioner med NUL udbetaling, NUL renter og NUL gebyrer. Og du vælger selv om du vil betale over 10 eller 20 måneder. En brille, der f.eks. koster 795 kr., kan du tilbagebetale med 79,50 kr. pr. mdr. i 10 måneder. Og som sagt, nul gebyrer og renter: Køber du briller for de nævnte 795 kr., skal du tilbagebetale 795 kr. – hverken mere eller mindre.