2for1 kun 1695 kr.
2for1 kun 1695 kr.

2for1 kun 1695 kr.

G-star står for innovativt design og overlegent håndværk og giver det autentiske aviator-look med ikoniske straight-cut glas et nyskabende twist.

Se hele kollektionen her
GS JEG

GS JEG

Disse briller er lavet med samme faglige præcision og raffinerede stil som mærkets kollektion af tøj. En klassisk kantet facon i et elegant sort metalstel og med G-Stars karakteristiske perforerede lynlåsdetalje på spidserne.

Se flere detaljer

GS DUX

Giv dit hverdagslook et twist med disse moderne mintgrønne briller. Den retro runde facon er udformet i slankt acetat med en gennemsigtig front, elegante sølvfarvede brillestænger og mintgrønne spidser i en lys nuance.

Se flere detaljer
GS DUX
GS JEG

GS JEG

En minimal og sofistikeret stil kendetegner disse elegante firkantede briller i en helt enkel og cool stil udformet i børstet mørkeblåt metal, som står i kontrast til de perforerede hvide spidser og det ikoniske logo i sølv på de tynde brillestænger.

Se flere detaljer

GS STORMER

Tidløs æstetik møder elegant design i disse retro runde briller. Et helt enkelt og alsidigt skildpaddemønstret stel udformet i acetat med ikoniske logodetaljer på fronten, som smelter sammen med de slanke sølvfarvede brillestænger.

Se flere detaljer
GS STORMER

Book en synstest nær dig