Udvalgte briller fra GANT

GANT

Udvalgte briller fra GANT

Ny kollektion
2for1 1895 DKK

GANT er et brand fyldt med historie. Fra de tidlige dage som skjorteproducent til mænd, har GANT fastholdt en dedikation til kvalitet, autenticitet og troværdighed. Efter at have etableret sig med design og produktion af kvalitetsskjorter, tilbyder GANT nu tøj til både mænd, kvinder og børn. Boligtilbehør, ure, fodtøj og undertøj er også indarbejdet som en del af GANT navnet i dag, og det samme gælder for briller af høj kvalitet.

Mærkets detaljerede sans for godt håndværk og afslappede amerikanske stil afspejles i denne nye serie af briller, hvor GANT navnet er synligt både på hængslerne og på den ene af de mørkeblå stænger. Mere end 60 år efter de første skjorter blev designet, viser denne nye serie af designerbriller fra GANT troen på, at når det kommer til GANT produkter, er kun det bedste godt nok.

GANT GA3148-1

SKU 30706132

Dette moderigtige, runde stel er et godt eksempel på, at du ikke går galt i byen med en klassiker. Lavet af ultratyndt metal i en mørk sølvfarve med detaljer prentet rundt om kanterne, på broen og ned ad de tynde sider. De skildpaddemønstrede ender med et strejf af blå fuldender looket.

Se mere

GANT GA4079-1

SKU 30706156

Update af det tidløse skildpaddemønster med dette lyserøde og chokoladebrune look. Den dybe, firkantede form er tilføjet et strejf af feminitet med den bløde, buede kant og de matchende siders pink overflade med enkle detaljer.

Se mere

GANT GA3145-1

SKU 30706163

Ganske som Gants rene, skræddersyede linjer i tøjkollektionen, tilfører dette elegante, firkantede stel også et enkelt look. En slank model lavet af acetat med en blank overflade på det sorte stel, der er fuldendt af enkle grå formdetaljer på stellets sider.

Se mere

GANT GA4082-1

SKU 30706187

Smukke, feminine briller med et firkantet stel i bløde former af lyserødt acetat, der har en moderne, gennemsigtig effekt. Tidløse og skildpaddemønstrede sider med honningfarvede pletter, der matcher de overdådige detaljer i guldmetal.

Se mere