2for1 kun 1895 kr.
2for1 kun 1895 kr.

2for1 kun 1895 kr.

Vores serie af Henri Lloyd briller er for de eventyrlystne, der ønsker det nyeste inden for teknisk design og produktion i verdensklasse.

Se hele kollektionen her
BUCKLE 4

BUCKLE 4

Gå efter et cool og tilbagelænet look med dette pilotformede stel. En simpel front i metal står i kontrast til de detaljerede stænger med underspillet indgraveret logo, detaljer i flettet tekstur og spidser i acetat. Et stel, der klæder både mænd og kvinder.

Se flere detaljer

PUFF 2

Disse firkantede Henri Lloyd briller sender et sofistikeret signal til omverdenen. Udformet i acetat med en matsort front med en iøjnefaldende træstruktur på overfladen og en lysebrun gennemsigtig inderside. Elegante, gyldne brillestænger fuldender looket.

Se flere detaljer
PUFF 2
NEW RYDER 2

NEW RYDER 2

 

Masser af detaljer kendetegner dette titanium stel i sort og guld. En enkel matsort front i metal med quiltede detaljer på hjørnerne blender ud langs stængerne fremhævet med guld, som matcher den prangende inderside.

Se flere detaljer

BUCKLE 2

En enkelt og ligetil stil kendetegner denne runde form i et tidløst skildpaddemønster, som er komplementeret af en elegant mærkedetalje i metal og en bronzefarvet flettet effekt på stængerne. Clip-on solbrilleglas fuldender looket.

Se flere detaljer
BUCKLE 2

Book en synstest nær dig