Udvalgte briller fra Ivana Helsinki

Ny kollektion
2for1- 1895 kr.

Ivana Helsinki er kendt for at skabe tidløs design, fra kjoler og strik til mad, kunst og film. Søstrene bag Ivana Helsinki udforsker konstant nye muligheder og har arbejdet sammen med Louis Nielsen siden 2017 for at skabe eksklusive designerbriller.

Denne nye kollektion er et miks af skandinavisk stil og klassiske træk, designet med samme høje niveau af kvalitet, individualitet og skønhed, som altid karakteriserer Ivana Helsinkis arbejde. Du vil opdage, at det rigtige valg af briller komplementerer dit look uanset årstiden.

Beryl 1

SKU 30706552

Boost din daglige stil. Den øverste indfatning af acetat med et strejf af blå på indersiden fuldender brillens look. Kombinationen af acetat og metal gør hele stellet lettere.

Se mere
Bernice 1

Bernice 1

SKU 30718418

Et stel med runde former og et moderne element i toppen af stellet. Indersiden af stellet indeholder en lille overraskelse i form af en mosaikblå farve. Et perfekt valg til den moderne hippie.

Se mere
Bernice 5

Bernice 5

SKU 30706538

Velkommen tilbage til 70'erne: dette stel sætter gang i nostalgien. Farvet i en kombination af tonet guld og karamel.

Se mere
Isa 1

Isa 1

SKU 30718449

Et klassisk stel af acetat til kvinder - dog kun til de kvinder, der ønsker et stel med masser af farve. En tidsløs blå farve er altid let at kombinere med tøj.

Se mere