Nyheder

Mikael og Bettina inviterer til fødselsdag – og fejrer sig selv

26 januar, 2017
Mikael og Bettina inviterer til fødselsdag – og fejrer sig selv
Louis Nielsen i Aabenraa fylder 10 år. Optiker Bettina Bygge og chefoptiker Mikael Jessen var med fra starten, og fejrer derfor 10 års jubilæum.

Louis Nielsen runder 10 år i Aabenraa og to jubilæer samtidig, og det bliver fejret med fest og glade dage

Louis Nielsen i Aabenraa har gennem 10 år sikret, at kunder i området ikke bare ser godt, men også ser godt ud med smarte briller. Det skal fejres, og det bliver det i dagene den 2.-4. februar. Her inviterer chefoptiker Mikael Jessen indenfor til fejring og et godt tilbud, 50 % på hele brillen.

- Siden vi åbnede for 10 år siden, er det kun gået en vej, og det er op. Vi har udvidet medarbejderstaben flere gange, fordi vi har fået flere og flere glade kunder. Da vi begyndte for 10 år siden var vi 3 medarbejdere. I dag er vi 6. Det er en dejlig rejse, vi har været på, fortæller chefoptiker Mikael Jessen. Han glæder sig over den store opbakning, som butikken har i byen.

- Ja ikke bare i Aabenraa, men også i et stort opland. Det er vi meget taknemmelige for og knokler hver dag for at levere byens bedste service - med et smil gratis oveni, fortæller Mikael Jessen.

Internt hos Louis Nielsen skeler man også til butikken i Aabenraa. Butikken blev således kåret som årets Louis Nielsen-butik i 2015 blandt samtlige 74 butikker i Danmark.

Mikael og Bettina med fra starten

Mikael Jessen selv og optiker Bettina Bygge har været med helt fra starten, da den allerførste brille blev langet over disken, og derfor kan de fejre deres 10 års jubilæum samtidig.

Den fælles fest udløser kaffe og kage og rabat på 50 % på hele brillen i dagene den 2.-4. februar.

 - Vi glæder os til at feste med alle vores kunder, og håber at rigtig mange kigger forbi for at hilse på og ønske tillykke. Både tillykke til butikken, Bettina, men selvfølgelig også mig, fortæller Mikael Jessen og smiler.