Nyheder

Erfaren optiker vender hjem til Randers som ny Louis Nielsen-partner

21 september, 2017
Erfaren optiker vender hjem til Randers som ny  Louis Nielsen-partner
- Vi skal fortsætte det livsvigtige sundhedsfaglige arbejde, siger ny optisk partner og medejer i Louis Nielsen Randers, Ruben Enger (tv), her sammen med butikkens anden optiske partner og medejer, Hans Præst.

Optiker Ruben Enger er den 1. maj tiltrådt i sin nye rolle som optisk chef og partner i Louis Nielsen-butikken i Randers.

Mandag den 1. maj var første arbejdsdag i rollen som optisk chef og partner i Louis Nielsen Randers for optiker Ruben Enger. Han kommer fra en stilling som chefoptiker og partner i Louis Nielsens butik i Viborg.

”Jeg har haft nogle fantastiske år i Viborg, men lige siden jeg startede i Louis Nielsen-koncernen i 1998 har jeg drømt om at drive optikerforretning i Randers, hvor jeg selv er født, opvokset og stadig bor, så det er bogstaveligt talt en drøm, der nu går i opfyldelse for mig,” siger en glad Ruben Enger.

Fokus på det sundhedsfaglige
Kundernes helbred kommer først – sådan helt bogstaveligt talt. Når man som kunde bestiller en synsprøve, er det første man oplever i Randers-butikken – såvel som i landets øvrige Louis Nielsen-butikker – nemlig en grundig undersøgelse, der via en såkaldt fundus-screening (detaljeret nærbillede af øjet) kortlægger, om der skulle være sygdomstegn; noget, der ved adskillige lejligheder har vist sig at være afgørende i at redde både synet og livet for en lang række kunder.

”Vores sundhedstjek er hvert år med til at forhindre videreudviklingen af forskellige sygdomme fra grøn stær til kræft hos en lang række kunder, og på landsplan har vi mere end 160 dokumenterede cases af syns- og livreddende tilfælde. Det sundhedsfaglige område er derfor helt sikkert noget, vi fortsat vil arbejde meget fokuseret på her i Randers-butikken,” forklarer Ruben Enger.

Skal arbejde med ungdomsbekendt
Ikke nok med, at Ruben nu skal arbejde i sin hjemby; han kommer også til at arbejde med en gammel bekendt fra sin ungdom. Ruben og butikkens anden partner og optiske chef, Hans Præst, var nemlig en del af de samme omgangskredse i deres unge dage.

”Jeg glæder mig super meget til det fremtidige arbejde med Hans og resten af holdet i Randers-butikken. Jeg holder utroligt meget af byen og dens mennesker, og jeg glæder mig til at videreudvikle den i forvejen enormt gode service og gennemgribende professionalisme i forretningen,” fortæller Ruben.

Før sin tid i hhv. Viborg og Randers har Ruben Enger bl.a. arbejdet som optiker i både Aarhus og Skanderborg, og har tidligere arbejdet som kontaktlinsespecialist i Spanien.