Nyheder

Hjertestarter på Østervold ved Louis Nielsen

30 juni, 2017
Hjertestarter på Østervold ved Louis Nielsen
Chefoptiker Hans Præst foran hjertestarteren, som er blevet sat op udenfor Louis Nielsen-butikken på Østervold 15.

På Østervold ved Louis Nielsen i Randers har butikken opsat en hjertestarter, som er tilgængelig hele døgnet. Samtidig har medarbejderne fået førstehjælpskursus.

Hjertestop. Det er ikke rart at tænke på, at det kan ske. Men når det sker, er det af afgørende betydning, at der er en hjertestarter i nærheden.

Derfor har Louis Nielsen i Randers opsat en hjertestarter, som kan findes lige uden for butikken på Østervold 15, så der er hjælp tæt på.

-       Vi har opsat en hjertestarter lige uden for butikken til venstre for indgangsdøren. Den er altså udenfor og tilgængelig hele døgnet, fortæller Hans Præst, der er chefoptiker hos Louis Nielsen i Randers.

Førstehjælpskursus til de ansatte

Hans Præst og butikkens øvrige medarbejdere, i alt 13, har alle været igennem et autoriseret førstehjælpskursus, så de kan træde til og ved, hvordan de skal hjælpe, hvis der bliver behov for det.

-       Det har lært os alle utroligt meget, og jeg tror alle ville have gavn af en genopfriskning. Nu er vi trygge i det, og klar til at hjælpe, hvis det skulle blive nødvendigt. Men det håber vi selvfølgelig ikke, det bliver, fortæller Hans Præst.

Ud over at have gennemført førstehjælpskurset vil Hans Præst og kollegerne løbende følge et online kursus, som genopfrisker den livsvigtige viden, som de fik på kurset.

-       Vi kommer forhåbentlig aldrig til at bruge det, vi har lært. Men hvis det skulle ske, er det vigtigt, vi kan huske det, og derfor tager vi et kursus online hver 3. måned, fortæller Hans Præst.