Nyheder

Louis Nielsen skal have den store overhaling

23 november, 2016
Louis Nielsen i Slagelse City skal have en gennemgående renovering
Louis Nielsen i Slagelse City skal have en gennemgående renovering

Louis Nielsen i Slagelse City skal have en gennemgående renovering og åbner med helt nyt look torsdag 15. decemberFem år for fuld fart har sat sine spor på Louis Nielsen i Slagelse City.

Derfor er tiden nu inde til at give brillebutikken en gennemgribende renovering og ombygning, så butikken bliver indrettet mere praktisk til gavn for både kunder og medarbejdere.

Ombygningen står på i perioden fra mandag 5. december til og med onsdag 14. december. I hele lukkeperioden servicerer og udleverer butikken briller i tidsrummet klokken 9-15 fra kontoret med indgang bag butikken.

- Vi vil i perioden gøre alt for at minimere generne for kunderne, og nogle gange skal det jo være lidt skidt, før det bliver rigtig godt. Vi tør godt love, at vi får en af Danmarks flotteste Louis Nielsen butikker, når vi slår dørene op igen torsdag 15. december, siger retailchef Jeanette Kroman, der ejer og driver butikken sammen med chefoptikerne Jeanette Petersen og Stine Skov.

Ombygningen betyder, at butikken blandt andet får handicapvenlig indgang med en rampe fra gågaden, og der bliver to synsprøverum, ligesom butikken får et særligt indrettet område til kontaktlinsekunderne.

- Vi glæder os til at vise den nye og supermoderne brillebutik frem, siger Jeanette Kroman.