Nyheder

Louis Nielsen støtter Folkekirkens Café og Dagligstue

01 december, 2016
Louis Nielsen støtter Folkekirkens Café og Dagligstue
Troels Mortensen (tv), chefoptiker hos Louis Nielsen i Ikast, er glad for at støtte Folkekirkens Café og Dagligstue. Her er det Vera Vestergaard, der arbejder i cafeen.

Louis Nielsen i Ikast støtter café, der samler til julehygge, smil og glæde.

I Møllegade 22a i Ikast emmer det af liv og hygge, når op mod 35 brugere hver dag mødes til kaffe, mad og sociale aktiviteter. Folkekirkens Café og Dagligstue er navnet bag, og det initiativ går optiker Louis Nielsen i Ikast nu ind og støtter.

  • Det er et helt vildt godt lokalt projekt, som vi kan se mange bruger, fordi de hygger sig sammen og er glade sammen. Det er vi stolte over at gå ind og give penge til, fortæller Troels Mortensen, der er chefoptiker hos Louis Nielsen i Ikast.

Støtte til julehygge

Dagligstuen har to deltidsansatte og op i mod 60 frivillige, der hver dag sørger for, at brugerne kan møde hinanden og have det godt sammen. Over billardbordet, et spil kort eller mødes til foredrag og fællesspisning, som dagligstuen arrangerer. Og i juletiden er dagligstuen også et samlingssted for rigtig mange brugere.

- Vi sørger for en hyggelig juletid og en fælles juleaften for vores brugere, som ikke har andre steder at fejre julen. Vi er glade for, at vi kan gøre det igen i år takket være støtten fra Louis Nielsen og andre sponsorer, fortæller Vera Vestergaard, der, sammen med Solveig Mortensen, står for den daglige drift af cafeen.

Folkekirkens Café og Dagligstue er åben hver dag, og alle er velkomne til at komme forbi til hygge, snak og aktiviteter uanset alder. Dagligstuen bruges af både unge og ældre.

Gratis synsprøver til brugerne

Troels Mortensen og kollegerne fra Louis Nielsen byder brugerne af dagligstuen velkommen i butikken på Rådhusstrædet 2 til en gratis synsprøve til alle de, der kunne tænke sig at få tjekket øjnene.