Nyheder

Louis Nielsen støtter glade skuespillere

03 januar, 2017
Teatret Drakomir modtager 10.000 kr. af Louis Nielsen i Ribe.
Formand Helle Hauger (th) er glad for støtten til Teatret Drakomir fra Finn Rasmussen og Louis Nielsen i Ribe.

Amatørskuespillerne hos Teatret Drakomir smiler ekstra meget i disse dage. De dygtige skuespillere har nemlig modtaget 10.000 kr. fra Louis Nielsen i Ribe. En støtte som hjælper dem med at udbrede budskabet om deres forestillinger samt indkøb af specielle tekniske nyanskaffelser, der er vigtige for en god forestilling.

- Det er fantastisk. Intet mindre faktisk. Det kræver penge at få det hele til at lykkes, og det store tilskud fra Louis Nielsen er en kæmpe hjælp, fortæller Helle Hauger, der er formand for Teatret Drakomir.

Mange unge skuespillere

Teatret Drakomir har omkring 70 skuespillere, hvoraf en stor del er unge under 25 år. Finn Rasmussen, chefoptiker hos Louis Nielsen i Ribe, er stolt over at støtte teatret.

- Det er dejligt at hjælpe dem, så de kan berige os med deres gode forestillinger og få muligheder for at udvikle deres forestillinger endnu mere, fortæller Finn Rasmussen og roser teatret for at have så mange unge skuespillere.

- I en tid hvor der er så mange ting, der trækker i de unge, er jeg imponeret over og glad for, at teatret kan tiltrække så mange unge skuespillere, fortæller Finn Rasmussen.

Næste forestilling til foråret

Teatret Drakomir har netop opført Henrik Ibsens Gengangere, spillet af scenens voksne skuespillere med stor succes. Næste forestilling bliver en teaterfortælling, en monolog fremført af en 16-årig skuespiller om Dronning Dagmar, i samarbejde med Museet Ribes Vikinger sidst i januar og derefter følger 4 børneproduktioner. Helle Hauger glæder sig og håber igen at se mange publikummer i salen.

- Vi nyder at vise vores stykker frem efter så mange timers øvelse og træning, og vi håber selvfølgelig, at vores næste forestillinger også blive velbesøgte, fortæller Helle Hauger.