#øjeblikkedertæller

De smukkeste øjeblikke kan du takke dine øjne for

Har du nogensinde overvejet…

Hvordan de største øjeblikke i dit liv ville have været, hvis du ikke kunne se – enten fordi dit syn var nedsat eller helt forsvundet?

Det er ofte gennem øjnene, de smukkeste øjeblikke opleves. Din hjerne dedikerer faktisk hele 65 procent af sin kapacitet til øjnene. Alligevel tager mange synet for givet.

Del et særligt øjeblik

Dine øjne gør det muligt at opleve livets mange smukke øjeblikke, og derfor er det vigtig at passe på dem. Vi hylder synet – og opfordrer jer til at gøre det samme. Ved at dele jeres smukke, forunderlige, livsbekræftende, sjove øjeblikke på Instagram under hashtagget #øjeblikkedertæller har vi sammen skabt et digitalt fotoalbum over særlige øjeblikke, som en lille påmindelse om, at vi skal passe godt på vores syn.
 
Over de seneste par uger har hundredvis af jer delt billeder af store øjeblikke fra jeres liv – TAK. Det har været både livsbekræftende, rørende og smukt at følge med.
 
Vinderen af en rejse for to til Finlands magiske nordlys er fundet og har fået direkte besked. Vinderbilledet var blot ét af mange livsbekræftende billeder, I har delt. Du kan se dem alle under #øjeblikkedertæller.
 

Oplev et magisk øjeblik med nordlys

 • Præmien inkluderer fly tur - retur fra København til Ivalo i Lapland den 29. november til den 1. december 2019 for to personer
 • To nætter i en privat glasiglo for to personer med mulighed for at opleve nordlys fra første parket
 • To timers rensdyrs safari
 • Morgenmadsbuffet og tre-retters menu.

Magiske øjeblikke i din egen glasiglo

Forestil dig: At ligge i en hyggelig glasiglo med jeres helt egen, unikke udsigt til nordlyset. At lytte til vindens susen, se sneen falde på ruderne og at ligge trygt og varmt indhyllet i tæpper og dyner i skæret af stjerner og nordlyset, der danser på himlen. En kort gåtur fra jeres iglo finder i en vildmarkssauna, så I rigtig kan få slappet af efter en lang dag på rensdyrsafari rundt i Laplands smukke landskab.

Alt dette kan du komme til at opleve. Ved at deltage i konkurrencen på Instagram, er du med i lodtrækningen om et weekendophold til Finland for to personer, hvor I bliver indkvarteret i jeres egen private glasiglo.

Læs mere om opholdet her:  http://www.kakslauttanen.fi

Det er vigtigt at passe godt på dit syn, så du kan nyde de øjeblikke, der tæller – nu og hver dag resten af livet.

Du ved sikkert, hvilke øjeblikke der er tale om

De øjeblikke, der tæller, som betyder noget og gør os til dem, vi er.

De kirkelige begivenheder, der bringer glædestårer i øjenkrogen. Alle førstegangsøjeblikkene; dit nyfødte barn i din favn, den første rokketand, det første kys.

De øjeblikke, der er værd at fejre med flag, og de små stjernestunder i hverdagen; en sommeraften på terrassen med et køligt glas rose eller emoji-blikket i dit barns øjne, når du serverer vafler til aftensmad, er alle øjeblikke, der tæller,

Uden minder fra livets særlige øjeblikke, hvem er vi så?

Pas på synet – det skal holde for evigt

Tid er det moderne menneskes vigtigste valuta. Tempoet i hverdagen bliver højere og højere, og i farten glemmer mange at stoppe op og tage øjeblikkene ind – både de store livsbegivenheder og de små, flygtige hverdagsmomenter.

Få synet tjekket

De fleste af os er gode til at tage hånd om os selv, når det fx handler om at få tjekket tænderne eller at gå til lægen. Men vi er desvære knap så gode til at gå til optikeren og få tjekket synet.

Synsproblemer og øjenlidelser påvirker livet, og mange ting i hverdagen bliver svære: at dyrke sport, køre bil eller cykle og lave mad. Hos mange går det også udover selvtilliden, ja, selv det sociale liv kan blive påvirket. Og så er der alle de særlige øjeblikke, man går glip af.

I Danmark er der cirka 65.000 blinde og svagtseende, men regelmæssige synstests gør en stor forskel og kan være med til at forhindre synstab, forebygge øjensygdomme og opdage tidlige tegn på andre helbredsmæssige problemer som diabetes og forhøjet blodtryk.

Konkurrencebetingelser

 • Når du deltager, giver du samtidig Louis Nielsen lov til at dele dit billede på dette website eller på Instagram
 • Du skal have en åben profil (ellers kan andre ikke se billederne)
 • Konkurrencen slutter den 7. oktober 2019
 • Vinderen af konkurrencen findes ved tilfældig lodtrækning
 • Vinderen får direkte besked og vinderbilledet offentliggøres på dette website
 • Når du deltager, accepterer du samtidig, at Louis Nielsen må promovere dig som vinder og enkelte udvalgte billeder fra din tur til Finland i Louis Nielsens PR-indsats online og offline
 • Præmien udleveres ikke til personer under 18 år, før Louis Nielsen modtager samtykke fra vinderens forældre eller værge
 • Ansatte hos Louis Nielsen samt medlemmer af deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

Konkurrencevilkår
Konkurrencen udbydes af Louis Nielsen
Deltageren giver ved deltagelse i konkurrencen sin accept af konkurrencebetingelserne.

Persondata
Personoplysninger i forbindelse med konkurrencen anvendes kun til kontakt i forbindelse med den aktuelle konkurrence og koordinering af præmien.

Præmien omfatter
To nætter for to personer på Kaksluttanen Artic Resort, Lapland, Finland
Overnatning i privat glasiglo med mulighed for at opleve nordlys fra første parket
Morgenmadsbuffet og tre-retters menu
To timers rensdyrs safari
Fly t/r fra København – Ivalo

Værdi:
Cirka 16.000 kr.