Om synet

synsproeve_225x182

Synstest med sundhedstjek

Regelmæssige synstests er nødvendige for et klart og behageligt syn. Men en synstest kan også være med til at give et godt billede af din krops sundhed, fordi sygdomme som blandt andet sukkersyge kan spores i øjnene.

alderogsynet_225x182

Alder og synet

Dit syn ændrer sig gennem hele livet. Her kan du se, hvordan du skal forholde dig til dit og dine børns syn.

om KompletSyn

Værd at vide om KompletSyn

Louis Nielsens nye komplette synstest omfatter, udover kontrol af synet, et sundhedstjek som bl.a. består af en digitalt fotografering af nethinden med den seneste teknologi. Læs mere om KompletSyn her.

laseroperation_225x182

Laseroperation

Laserkirurgi bliver oftest brugt til korrektion af kortsynethed (myopi), men også langsynethed og milde bygningsfejl kan behandles.
Hjælp og FAQ

Hjælp og FAQ

Har du spørgsmål omkring synet? Så prøv at søge i vore database "Hjælp og FAQ", som indeholder svar på rigtig mange spørgsmål relateret til synet.

syn og bilkørsel

Gode råd til bilister om synet

Billister bør bære briller eller kontaktlinser, hvis de har et brug for det. Se hvad vores optikere anbefaler omkring syn og bilkørsel her.

syn og skærmarbejde

Dit syn og skærmarbejde

Sidder du i din hverdag meget foran en skærm eller terminal, kan du opleve problemer, som relaterer sig til dit syn. Se hvordan du minimerer gener fra skærmarbejde her.
 

Forstå din brillerecept

Forstå din brillerecept

Når du har været hos optikeren og har fået en synstest med sundhedstjek, får du en kopi af dine styrker. Se mere her.