Over 20 år

Ændringer under graviditeten
Dette er uden tvivl en meget spændende periode for dig. Under graviditeten går din krop igennem mange forandringer, som også kan påvirke dine øjne. Forandringer i hormonbalancen kan betyde, at øjnene bliver tørre, synet bliver uskarpt eller forvrænget, eller der forekommer pletter for øjnene. Men tag det roligt. Sandsynligvis er det naturlige reaktioner, som vil forsvinde igen, efter du har født. Men, som altid er det vigtigt, at du går til lægen eller optikeren, hvis du har problemer, som du ikke tror, skyldes de normale hormonelle forandringer.

Forældrenes syn bør ikke glemmes
Som forælder kan du bruge nok så meget, af din energi på at bekymre dig om dit barns helbred, at du helt glemmer dit eget. Vi mener, det er vigtigt, at du får testet dit syn jævnligt. Nogle typer øjenproblemer, ligger til familien, så alene af den grund kan det være godt at få identificeret disse problemer, så din viden kommer dine børn tilgode. Så hvorfor ikke også bestille tid til dig selv næste gang, du bestiller tid til din søn eller datter.

Børnesikre briller
Briller er ikke til at lege med – men det ved børn ikke! Det bedste de ved er nok nærmere at rive brillerne af dig eller lege med dem, når de finder dem liggende i hjemmet. Men det behøver ikke være et problem. Du kan få briller med fleksible stel, som genvinder formen, selv efter de har været kraftigt vredet rundt. Husk også glas med hærdning som nedsætter risikoen for ridser.

Kontaktlinser
Kontaktlinser er praktiske og til at betale sig fra. Derfor er de ideelle for dig, der lever et aktivt liv. Moderne kontaktlinser er komfortable og lette at bruge. Vi tilbyder kontaktlinser til alle typer livsstile se vore store sortiment her.