Skolebørn

Skolebørn

Hvordan opdager du, at dit barn har problemer med synet?
I de første 12 år af vores liv tilegnes helt op til 80% af vores lærdom igennem synet. Alligevel har ét ud af hvert 4. barn et ubehandlet synsproblem, der kan hindre deres udvikling. Det kan være svært at spotte, for børn kan ikke vide om det, de ser, er anderledes end det, andre kan se. Men der er en række tegn, som du skal være opmærksom på. Sidder dine børn for tæt på tv-skærmen? Gnider de jævnligt øjnene? Er de klodsede? Eller kniber de øjnene sammen? Hvis man jævnligt får børnenes øjne undersøgt, kan man imidlertid minimere risikoen for, at en syns- eller øjenfejl fortsætter med over i den voksne tilværelse.

Briller for første gang
Børn under 10 år, som skal have briller for første gang, skal undersøges af en læge, før optikeren må lave briller til barnet. Det fremgår af bekendtgørelsen om optikervirksomhed, hvor det hedder: "§ 4. Førstegangsudlevering af synshjælpemidler til børn under 10 år, må kun ske efter forudgående lægeundersøgelse."

Vores børnebriller er bygget til at holde
Børnebrillerne er specielt designet til at passe til små ansigter. Du kan vælge mellem mange egenskaber og specielle glas, for at sikre, at brillerne sidder godt og kan overleve de stød, et aktivt børneliv giver. Dit barns nye briller vil blive tilpasset og justeret, så vi er sikre på, at de er komfortable at have på.

se vores udvalg af børnebriller her

Vidste du desuden at hos Louis Nielsen er briller til børn under 11 år gratis? Se mere her