Osiris

Osiris

Brand Image

Designerbriller fra Osiris
1695 kr.

Vi har alle brug for at udtrykke os spontant en gang imellem – et øjeblik hvor vi sænker paraderne og gør noget af ren og skær fornøjelse. Derfor vil du elske denne kollektion fra Osiris, som du kun finder hos Louis Nielsen. Når du går med disse designerbriller, føler du dig decideret anderledes og umulig at ignorere.

Opmærksomhed på detaljer, kvaliteten af materialerne og den dristige brug af form er for brillebrugere med tillid og kompetence. Osiris er lavet af titanium og acetat. De har en alliance af mørke toner af blå, rød og sort som kontrast til børstet guld på pandestang og stænger.

Denne kollektion handler ikke bare om stil, men også om holdbarhed. De integrerede Redtenbacher hængsler er stærke og holdbare. Næsepuderne er dristigt udformede og enderne på brillestængerne er både komfortable og elegante.

Disse dristige briller er for folk, som elsker at nyde livet… og ønsker at gøre det fremover.

Fiery

SKU 30477056

For et skarptskårent look der oser af selvtillid prøv dette glødende, røde stel. Den stærkt røde acetat silhuet understreges af det skarpe, industrielle metalindlæg, som elegant er hævet over øjenbrynene med indviklede graverede detaljer. Unikke næsepuder i titanium og stænger bærer det subtile logo fra Osiris.

Se mere

Drive

SKU 30477162

Vintage inspiration med en slank, moderne fornyelse. Denne brille passer perfekt til den ufejlbarlige, professionelle mand. En subtil Havanna farvepalet harmonerer flot med de metalgrå farver. Alle regnbuens farver kommer til udtryk i den metalgrå overflade og trækker opmærksomheden mod øjnene, med en unik hævet stang ved øjenbrynene og kanten i front.

Se mere

Unique

SKU 30477117

Denne dybe og kantede ramme kombinerer subtil enkelthed med dygtigt håndværk. En matsort front komplimenteres af en mere glinsende sort i indramningen omkring øjnene. Et luksuriøst bånd i børstet guld strækker sig fra stangsiderne frem til den højtløftede stang ved øjenbrynene forbundet af hængsler i premium kvalitet. Hertil matchende stænger i guldfarvet titanium afsluttes med det diskrete Osiris logo.

Se mere