2for1 kun 1695 kr.
2for1 kun 1695 kr.

2for1 kun 1695 kr.

Quiksilver har en mission om at inspirere til at søge eventyret, og det bærer deres stel tydeligt præg af med et frisk, cool og stilfuldt design.

Se hele kollektionen her
QS ROBIN

QS ROBIN

Clubmaster inspirerede briller i sort, tyndt metal med en satin overflade. Quiksilver tager design et skridt videre ved at kombinere stålfarve og træstruktur på stængerne.

Se flere detaljer

QUIKSILVER 46

Quiksilver har designet et enkelt og stilfuldt look til hverdagsbrug med disse moderne, sorte briller i metal. Den kraftige, rektangulære front passer til de fleste glas og har justerbare næsepuder. Brillestængerne er halvgennemsigtige med en kirsebærrød detalje, som giver kant til dette finurlige Quiksilver stel.

Se flere detaljer
QUIKSILVER 46
QS LORD

QS LORD

Quiksilver forener semi-uindfattede briller i blåt børstet metal med en finurlig silikone finish på siderne. Quiksilvers logo er placeret på de mørkeblå stænger, som har tekstur i overfladen.

Se flere detaljer
QS JAXON

QS JAXON

 

Briller i dobbeltlaget acetat med grå front og gennemsigtig inderside. De transparente sider har en grå metalplade med Quiksilver mærkedetaljer og en levende orange kerne, som løber hele vejen til spidsen af stængerne.

Se flere detaljer

Book en synstest nær dig