Red or Dead

Red or Dead
2for1 til 1495 kr.

Red or Dead er et unikt, modigt og imødekommende brillemærke med en stærk attitude. Mærkets banebrydende og innovative tilgang til design sætter en standard, som er et skridt foran.

De nyeste stel i kollektionen er en fortsættelse af Red or Deads finurlige og moderigtige linje af briller, hvor de populære, udskiftelige stænger er tilbage, så du kan forandre dit look, når du har lyst til det.

Se hele Red or Dead kollektionen 2for1 designertilbud Find nærmeste butik
RED OR DEAD 128 briller med aftagelige stænger

RED OR DEAD 128

30728035

En finurlig fortolkning af Aviator stilen i sølvmetal med iøjnefaldende himmelblå kanter. Match brillen med blå stænger eller vælg hvide for kontrast.

Se brillen her
RED OR DEAD 126 designerbriller

RED OR DEAD 126

30728011

Elsker du lidt ombré-effekt? Prøv dette oversized runde stel i mørkebrun og lys karamel. Vælg mellem chokoladebrune eller sennepsgule stænger til at komplementere fronten af brillen.

Se designerstellet her
RED OR DEAD 125 brillestel i sommerfugleform

RED OR DEAD 125

30728004

Giv den klassiske skildpaddemønstrede stil lidt ekstra liv med dette sommerfugleformede stel. Vælg matchende stænger eller orangefarvet med bølgeformet cut-out detalje.

Se mere om brillen
RED OR DEAD 123 briller med skildpaddemønster

RED OR DEAD 123

30727960

En simpel, men samtidig effektfuld brille. Gå efter en ligetil stil med dette lyserøde skildpaddemønstrede brillestel. Vælg matchende stænger eller cremet lyserøde og gennemsigtige stænger, hvor stellets wire kommer til syne.

Find brillestellet her
Se hele Red or Dead kollektionen 2for1 designertilbud

Udvalgte Red or Dead brillestel