Solbriller til børn

Solbriller til børn

Børn opholder sig ofte mere ude i solen end voksne gør – de leger, spiller fodbold og klatrer i træer. Derfor er det vigtigt, at du beskytter dine børns små, fine øjne mod solens skarpe stråler med et par børnesolbriller, som fås både med og uden styrke. Alle Louis Nielsens solbriller til børn er CE-certificerede, hvilket betyder, at de beskytter de små øjne mod UV-stråler. Du kan derfor vælge frit mellem de forskellige stel til børn, da de alle har glas med 100% UV-beskyttelse. Det er vigtigt, at stellet sidder godt fast på de små hoveder, så det ikke ryger af under leg eller midt i rundboldkampen. Det har vi også sørget for i vores udvalg, så det skal du ikke bekymre dig om, når du vælger et børnestel hos os.

Find de helt rette børnesolbriller

Det er vigtigt, at børn føler sig godt tilpas med solbrillerne, så de rent faktisk bruger dem, når de opholder sig i solen. Derfor finder du et bredt udvalg af stel til børn, så der er noget til både drenge og piger i alle aldre og til enhver smag.

Designerstel til børn

Af designerstel til børn finder du vores Disney solbriller, som er inspireret af den populære Disney animationsfilm Frozen. Alle små piger elsker Frozen med prinsessesøstrene Elsa og Anne, og nu har de muligheden for at få et par fine Frozen solbriller. Marvel laver også et par seje solbriller til børn, hvor du finder Avengers modellen i et blåt stel med seje figurer fra filmen. Designerstellet er perfekt til drengen som elsker Marvels Avengers.

Billige, men seje solbriller til børn

Hvis du er på udkig efter billige solbriller til børn, som stadig er i topkvalitet og har et flot design, så er vores eget mærke Specsavers lige noget for dig. Kollektionen består af seje solbriller til børn, som fås i mange forskellige farver, og de er komfortable for børnene at have på. I kollektionen finder du også lidt dyrere stel, men fælles for dem alle er, at designet er sejt, og de findes i forskellige stilarter, der minder om de voksnes solbriller: pilot solbriller, runde solbriller og wayfarer solbriller til børn.

 

Solbriller med styrke til børn

Hos Louis Nielsen er det vigtigt, at du kan få solbriller med styrke til børn. Derfor kan alle vores stel bestilles med enkeltstyrkeglas, hvis dit barn i forvejen bruger briller på grund af et nedsat syn.

Med et par børnesolbriller med styrke sikrer du, at dit barn både har et optimalt syn, samtidig med at øjnene bliver beskyttet mod solens stråler.

Polaroid solbriller til børn

Du kan selvfølgelig også få polaroid solbriller til børn. Alle vores modeller kan fås med polaroid glas, for at undgå genskin, hvis dit barn eksempelvis befinder sig ude på vandet i en båd, eller hvis det er ude i sneen en solskinsdag eller står på ski.

Det kan give et forstyrrende udsyn, og det kan derfor være en rigtig god idé med polaroid glas, hvis dit barn ofte befinder sig i disse i situationer, hvor der kan være genskin.