Solbriller til kvinder

Solbriller til kvinder

Solbriller er i dag endnu mere end tidligere et nødvendigt accessories både til sommer og vinter, og en smart solbrille er med til at udtrykke din stil og personlighed som kvinde.

Da det er vigtigt at beskytte dine øjne både sommer og vinter, bør du overveje, om du skal have to forskellige solbriller – eller gå med et design, som gør sig godt både til sommerens lette og farvestrålende outfits samt det lidt tungere og mørke vintertøj.

Hos Louis Nielsen har vi solbriller inden for flere stilarter, fra flere kendte designere og i alle prisklasser. Du kan få damesolbriller med og uden styrke, og alle vores glas har 100 % UV-beskyttelse.

Find inspiration til dine nye kvindesolbriller blandt vores mange modeller og læs om tidens største trends her på siden.

Sådan vælger du de rette damesolbriller

Som kvinde har du din solbrille med dig overalt, hvad enten det er på stranden, på en tur ned gennem gågaden, i din bil eller på en fortovscafé. Derfor er det vigtigt, at du vælger den helt rigtige brille til dig.

Du bør først og fremmest vælge en damesolbrille, du føler dig tilpas i, og som udtrykker lige netop den stil, du har eller gerne vil have. Er din stil klassisk og elegante? Feminin og sofistikeret? Eller rå og modig?

Du kan også skabe kontrast til din stil ved at vælge en damesolbrille i en anden stil. Det kan fx være, hvis du har en klassisk og elegant stil, men gerne vil tilføre den lidt råhed til sommerens festivaler, at du skal vælge en lidt mere rå solbrille som vores pilot- eller runde solbriller.

Din ansigtsform et også med til at bestemme, hvilken model der passer til dig. Se her, hvilken ansigtsform du har og bliv klogere på, hvilket solbrillestel der vil passe bedst til dig.

Tips til valg af de bedste solbriller til kvinder

  • Hvad er min ansigtsform, og hvilket stel passer godt til det?
  • Hvilket personligt look vil jeg gerne have, at mine solbriller skal repræsentere?
  • Hvad er sæsonens trends inden for damesolbriller?
  • Skal det være en designersolbrille eller en billigere model?
  • Hvilken farve stel og glas skal jeg gå efter?
  • Gå altid efter glas med UV-beskyttelse

Dette års mode inden for damesolbriller

Retro og vintage solbriller har igennem noget tid været en populær trend blandt kvinder og i år er ingen undtagelse, hvor de runde solbriller, Cat eye modellen og de overdimensionerede hippie solbriller stadig hitter.

Solbrillestilen for kvinder er i år overdådig med de overdimensionerede stel og feminine farver. Anvend dine statement solbriller til at style op et ellers neutral outfit. Det handler i år om at gøre et indtryk med dine damesolbriller.

Mens nogle solbrilledesigns kommer og går, efterhånden som moden ændrer sig, er andre kommet for at blive. Et sikkert valg er derfor de tidløse modeller som Wayfarer, pilotsolbrillen og Clubmaster, som vil fungere både i denne og næste sæson, og som også er populære blandt solbriller til mænd.

Store, overdimensionerede kvindesolbriller

70’er stilen med et strejf af boheme eller hippie trender inden for modeverdenen, og solbriller er ingen undtagelse, hvor de store, runde eller overdimensionerede stel er populære blandt kvinder.

Du kan vælge at gå all in på hippie-stilen ved at vælge et stel med farve, hvor de lyse farver trender i år. Eller er du mere til den klassiske og elegante stil, kan du gå Jackie Kennedy vejen med et sort stel.

Den overdimensionerede model passer godt til de fleste ansigtsformer, men egner sig særdeles godt til smalle eller aflange ansigter, da det skaber en kontrast og får ansigtet til at virke bredere.

Den tidløse Wayfarer model

Du går aldrig galt i byen med en Wayfarer model. Stilen er enkel og elegant uden for mange detaljer, og stellet passer derfor godt til kvinder, der ønsker en lidt mere nedtonet stil.

Stellet er tidløs i sit design, og det passer til alle ansigtsformer. Det er også derfor, at Wayfarer er den mest udbredte solbrillemodel til både kvinder og mænd til dato.

Se udvalgte wayfarer modeller her

Runde solbriller til kvinder

Gør som Kylie Minogue og skil dig ud fra mængden ved at vælge et par runde solbriller. Det runde stel er endnu et 70’er hit, som er tilbage i en ny moderne form, som passer perfekt til sommerens festivaler.

Det runde design er med sit tynde metalstel et godt alternativt til den store overdimensionerede solbrilletrend, og det er noget mere vovet og opsigtsvækkende end de fleste modeller her på siden.

Brillen passer generelt til de fleste ansigtsformer, men fungerer generelt mindre godt til store og runde ansigter.

Cat eye solbriller er stadig populære

Cat eye – eller katteøjne solbriller, som vi kalder dem på dansk – er igen i år en populær trend blandt kvinder, hvor retro- og vintagestilen stadig hitter.

Designet er kendt fra 50-60’erne, hvor modeikonet Marilyn Monroe bar dem, og det fås i mange flotte og feminine farver.

Cat eye modellen har skarpe hjørner og et massivt og solidt stel, der giver dig et sexet og feminint look og fremhæver din kæbelinje. 

Pilotsolbriller tilfører stilen lidt råhed

Stilen er rå, og stellet findes med solbrilleglas i utallige farver til den modige kvinde, men vi har også glas i neutrale farver til dig, der gerne vil holde stilen lidt mere nedtonet.

Solbrillen, som på grund af dens popularitet kan anvendes sæson efter sæson, kan bæres af de fleste ansigtsformer. Designet egner sig dog særdeles godt til den lidt mere firkantede ansigtsform.

Se udvalgte pilotsolbriller her