Solbriller til mænd

Solbriller til mænd

Solbriller til mænd

Et par fede solbriller til mænd er et must, hvis du er en modebevidst mand, der gerne vil se cool ud. For mange mænd er solbriller langt mere end blot et redskab til at beskytte øjnene – de er i lige så høj grad med til at udtrykke mandens personlighed og stil.

Det er derfor ikke ligegyldigt, hvilken slags herresolbrille du vælger, hvis du vil se smart ud om sommeren – eller i vintermånederne, hvor solbriller også kan være nødvendige.

Hos Louis Nielsen har vi et stort udvalg af solbriller til mænd i tidens største trends. Du kan få dine solbriller med og uden styrke, og du kan vælge mellem utallige mærker, modeller, farver og priser.

Sådan vælger du de bedste solbriller til mænd

Dit valg af herresolbrille, kommer først og fremmest an på den stil, du gerne vil udtrykke. Er du til det elegante og sofistikeret look? Eller er din stil modig og maskulin?

Du kan også bruge en herresolbrille til at skabe en kontrast til din stil. Hvis din stil er sofistikeret, kan du give din personlige stil lidt kant ved eksempelvis at vælge en maskulin solbrille.

Når du har lagt dig fast på en stil, bør du bruge et par minutter på at fastlægge, hvilken ansigtsform du har, da den også har betydning for, hvilken herresolbrille der passer bedst til dig.

Tjekliste til valg af de bedste solbriller til mænd

  • Hvilken stil vil jeg have, mine solbriller skal repræsentere?
  • Hvilken solbrillemodel passer bedst til min ansigtsform?
  • Hvad er sæsonens trends inden for herresolbriller?
  • Skal det være en designersolbrille eller en billigere model?

Du bør vælge en herresolbrille, du føler dig tilpas i, og som udtrykker lige netop den stil, du gerne vil. Gå altid efter UV-beskyttelse, da de beskytter dine øjne bedst mod solens stråler.

Trends inden for herresolbriller 2017

Find et par fede solbriller til mænd blandt de hotteste trends lige nu. Se listen over de mest populære solbrillemodeller til mænd nedenfor, og få inspiration til at vælge den helt rigtige model til din personlige stil og look.

Runde herresolbriller

En populær trend er runde solbriller. Den passer til alle ansigtsformer, men gør sig særlig godt til mænd med en oval, rund eller lang ansigtsform.

Det runde stel er stilrent og elegant i sit udtryk og passer godt til den klassiske mand, der har lidt kant. Denne type stel giver manden et lidt mere intellektuelt look end andre stel her på siden, og det fungerer godt til både det formelle look med jakkesæt og et mere afslappet sommerlook.

Pilotsolbriller til mænd

Pilotsolbrillen blev oprindeligt fremstillet til at beskytte piloternes øjne under Anden Verdenskrig. Siden er de gået hen og blevet en topmoderne solbrille, som blandt andet bliver båret af Tom Cruise i filmen Top Gun.

Det er de færreste mænd, der ikke vil tage sig godt ud med et par pilotsolbriller, men de egner sig særlig godt til mænd med et firkantet ansigt.

Stilen er rå og cool, men kan også give et elegant look lidt kant.

Se flere pilotsolbriller til mænd her

Det firkantede stel

Er din stil rå og maskulin, kan det være, du skal gå med et par firkantede herresolbriller. Et klassisk model med kant og attitude, som passer både til det afslappede look, men også til et flot jakkesæt.

De firkantede stel egner sig bedst til mænd med et stort og rundt ansigt, da den firkantede form skaber kontrast til det runde ansigt.

Wayfarer modellen

Wayfarer er en tidløs solbrille til mænd, der er holder sig moderne sæson efter sæson. Stilen er ren og elegant uden for mange detaljer og skævheder, og modellen må siges at være blandt de mest populære på markedet.

Wayfarer passer til alle ansigtsformer, og det er nok derfor, at de efterhånden er blevet enhver mands eje.

Clubmaster herresolbriller

Er din stil sofistikeret og elegant, skal du gå efter en Clubmaster model. Clubmaster er endnu en klassiker til mænd, fordi den passer til stort set alle ansigtsformer, hvilket gør den utrolig populær.

Den vil fungere godt til et formelt sommerbryllup, eller som et sofistikeret twist til alle sommerens festivaler.