Soul Safari kollektionen

Et liv I balance

Vi lever alle i en travl hverdag og Louis Nielsen introducerer derfor Soul Safari kollektionen til at hjælpe os med at skabe ro i det kaos der omgiver os. Kollektionen tilgodeser vores behov for at rette op på balancen mellem arbejde og fritid. Den udstråler ro og balance med naturlige farver og mønstre fra krystalklar babyrosa til det askesorte og skildpaddemønstrede stel med blå og grålige toner. Her er chancen for at komme i kontakt med dine rødder og de vigtige ting i livet.

 

Vores Vigtigste Sans

Synet er vores vigtigste sans, og op mod 80 % af vores sanseindtryk kommer gennem synet. Det er derfor vigtigt at passe godt på dit syn. Hos Louis Nielsen anbefaler vi, at du hvert andet år hele livet igennem får foretaget et tjek af synet, da dit syn ændrer sig med tiden.

Med KompletSyn hos Louis Nielsen får du en omfattende synstest som også omfatter et sundhedstjek af dine øjne. Synstesten giver optikeren mulighed for kunne opdage eventuelle tegn på øjensygdomme som grøn og grå stær, AMD (øjenforkalkning) og andre alvorlige sygdomme som blodpropper og forhøjet blodtryk.

Står det ikke helt skarpt?