Niklas Landin passer godt på sit syn. Gør du?

Vi står sammen med Niklas Landin for at skabe bedre øjensundhed for alle og gøre opmærksom på at regelmæssige synstest kan gøre en forskel for dit syn og dine øjne. Vores synstest med sundhedstjek undersøger dit syn, men kan også være med til at undgå synstab.

Jeg opfordrer alle danskere til at få foretaget en synstest med sundhedstjek. For mig som målmand er et skarpt syn og hurtig hånd-til-øje koordinationsevne afgørende, og jeg passer derfor godt på mit syn og mine øjne med regelmæssige synstest.

- Niklas Landin, verdens bedste håndboldmålmand

Hvad er en synstest med sundhedstjek?

En synstest med sundhedstjek koster 245 kr. hos Louis Nielsen. Udover at teste dit syn, tager vi også et digitalt billede af nethinden og måler trykket i dine øjne. Er du over 40 år, eller har du en sygdomshistorie i din nærmeste familie, vil optikeren ved en undersøgelse også måle trykket i dine øjne. Er du under 40 år, foretages trykmåling ifølge optikerens faglige og individuelle vurdering. Vores optikere tjekker dine øjnes generelle tilstand, men de kan også opdage tegn på sygdomme, som for eksempel grøn stær og diabetes, og henvise dig til en øjenlæge, hvis de vurderer, at det er nødvendigt.