50% af alle synstab kan undgås

50% af alle synstab kan undgås

Få en gratis synstest med sundhedstjek

Bestil synstest

Vores omfattende synstest med sundhedstjek

Som Danmarks foretrukne optiker er vi stolte af at passe på danskernes syn og generelle helbred ved at tjekke så mange øjne som muligt. Vores omfattende synstest med sundhedstjek kan hjælpe til at opdage tidlige tegn på alvorlige sygdomme og i sjældne tilfælde endda være med til at redde liv. Det er heldigvis ikke hver dag, at vi opdager tegn på alvorlige sygdomme, men vi har investeret i avanceret teknologi, som hver eneste dag hjælper os med at forbedre øjensundheden og livskvaliteten for mange mennesker.

Lige nu tilbyder vi vores omfattende synstest med sundhedstjek helt gratis og håber, at du får øjnene op for, hvordan regelmæssige synstest kan gøre en forskel for dit syn og dine øjne. Gratis synstest med sundhedstjek gælder kun til 3. november, så bestil tid allerede i dag.

Bestil synstest

Hvornår fik du sidst foretaget en synstest?

Undersøgelser viser, at 50% af alle synstab kan undgås. Vores synstest med sundhedstjek kan hjælpe til at opdage tidlige tegn på alvorlige sygdomme som grøn stær og diabetes. Langt de fleste går til tandlægen regelmæssigt, vi anbefaler, at du også får foretaget en synstest med sundhedstjek mindst hvert andet år. Vores synstest med sundhedstjek foretages af vores højtuddannede optikere, som også samarbejder med vores helt eget øjenlægenetværk, hvis de opdager noget mistænkeligt.

Bestil synstest

Øjensundhed og synstest

Øjensundhed og synstest

Synstest?

Har jeg brug for en synstest?

omfattende synstest med sundhedstjek

Synstest og syndhedstjek

Læs mere om vores omfattende synstest med sundhedstjek

Book en synstest

Book en synstest

Find din lokale optiker og book en tid til en synstest

Vilkår og betingelser

Gratis synstest med sundhedstjek indtil 3. november. Normalpris 195 kr. Læs mere i Status for Øjensundhed i Danmark på louisnielsen.dk. Vi stiller ingen diagnose, men henviser til en læge eller øjenlæge, hvis undersøgelsen viser noget usædvanligt. ©2019 Specsavers.