Synstest med sundhedstjek

Synstest med sundhedstjek

Dine øjne kan afsløre en del om dit helbred.

Bestil synstest

Vores omfattende synstest med sundhedstjek

Vi er stolte af at passe på danskernes syn og generelle helbred ved at tjekke så mange øjne som muligt. Vores omfattende synstest med sundhedstjek kan hjælpe til at opdage tidlige tegn på alvorlige sygdomme og i sjældne tilfælde endda være med til at redde liv. Det er heldigvis ikke hver dag, at vi opdager tegn på alvorlige sygdomme, men vi har investeret i avanceret teknologi, som hver eneste dag hjælper os med at forbedre øjensundheden og livskvaliteten for mange mennesker.

Vi anbefaler, at du får foretaget vores synstest med sundhedstjek hvert andet år, så vi kan holde øje med, om dit syn eller dine øjnes sundhed ændrer sig. Bestil tid til synstest med sundhedstjek allerede i dag.

Bestil synstest

Hvornår fik du sidst foretaget en synstest?

Undersøgelser viser, at 50% af alle synstab kan undgås. Vores synstest med sundhedstjek kan hjælpe til at opdage tidlige tegn på alvorlige sygdomme som f.eks. grøn stær. Langt de fleste går til tandlægen regelmæssigt, vi anbefaler, at du også får foretaget en synstest med sundhedstjek mindst hvert andet år. Vores synstest med sundhedstjek foretages af vores højtuddannede optikere, som også samarbejder med vores helt eget øjenlægenetværk, hvis de opdager noget mistænkeligt.

Bestil synstest

Synstest ændrede Lærkes liv

Heldigvis er langt de fleste danskere, vi ser i øjnene, friske og raske, men ind i mellem ser vi tegn på meget alvorlige helbredstilstande, som skal behandles hurtigt. Mød Lærke i videoen og hør hendes historie om, hvordan en af vores optikere ændrede hendes liv.

Vi anbefaler, at du får foretaget vores synstest med sundhedstjek hvert andet år, så vi kan holde øje med, om dit syn eller dine øjnes sundhed ændrer sig.

Bestil synstest

Øjensundhed og synstest

Øjensundhed og synstest

Synstest?

Har jeg brug for en synstest?

omfattende synstest med sundhedstjek

Synstest og syndhedstjek

Læs mere om vores omfattende synstest med sundhedstjek

Book en synstest

Book en synstest

Find din lokale optiker og book en tid til en synstest

Vilkår og betingelser

Synstest med sundhedstjek koster 245 kr. Læs mere i Status for Øjensundhed i Danmark på louisnielsen.dk. Vi stiller ingen diagnose, men henviser til en læge eller øjenlæge, hvis undersøgelsen viser noget usædvanligt. ©2019 Specsavers.