UDSALG fra kun 100 kr.

Briller inkl. enkeltstyrkeglas 100 kr.

Alt hvad du bør vide om vores fantastiske udsalg

Det er næsten for billigt til at være sandt, men den er god nok. På vores udsalg finder du masser af stel fra kun 100 kr. (normalpris op til 1295 kr.). Enkeltstyrkeglas er som altid med i prisen, og lige nu koster glas med glidende overgang kun 350 kr. Det vil sige, at du får et par briller med glidende overgang fra kun 450 kr. Så hvis du har brug for et par nye briller eller har lyst til at have et par ekstra briller at skifte med, er det en god ide at komme ind til os. Gælder til 25. februar 2018. 
 Bestil synstest

Få glæde af vores tilbud, book en synstest her

 

KompletSyn – Synstest og sundhedstjek

Dine øjne ændrer sig med tiden. For at sikre at du ser så tydeligt som muligt, og at dine øjne er sunde, bør du tjekke dine øjne regelmæssigt. Her er en standard synstest ikke altid tilstrækkelig. KompletSyn hos Louis Nielsen giver dig en omfattende synstest med både en synstest samt et sundhedstjek af dine øjne. Vi tager et digitalt farvebillede af din nethinde og foretager også en trykmåling af dine øjne. Det giver optikeren mulighed for at se tegn på øjensygdomme, som fx grøn stær og forkalkning. I nogle tilfælde afslører vi symptomer, som dækker over mere alvorlige sygdomme. Vi stiller ingen diagnose, men henviser til en læge eller øjenlæge, hvis undersøgelsen viser noget usædvanligt. Det tager omkring 20 minutter at foretage synstest og sundhedstjek med KompletSyn. Undersøgelsen giver ikke nogen form for ubehag eller følgevirkninger. Vi gemmer det digitale farvebillede af nethinden samt resultatet af trykmålingen, dermed kan optikeren følge udviklingen af dine øjnes sundhedstilstand.
 

Vilkår og betingelser

Brille til 100 kr. inkluderer enkeltstyrkeglas (indeks 1,5), førpris 195-1295 kr. Brille til 450 kr. inkluderer standardglas med glidende overgang (indeks 1,5) førpris 995-2095 kr. Tilbuddet kan ikke kombineres med 2for1, 60+ eller andre tilbud og gælder indtil 25. februar 2018.