2for1 designerbriller fra 1495,-

To par designerbriller til et pars pris

Præcis som andre accssories kan et par briller virkelig sætte prikken over i'et og fuldende din stil. De fleste af os har flere sko, tasker og andre accessories som passer til forskellige lejligheder og stilarter. For os er det en selvfølge at det samme gør sig gældende for briller. Derfor tilbyder vi to par designerbriller til 1 pars pris. Vælg frit blandt alle designerbriller som starter fra prisgruppe 1495,-

Vores udbud af designerbriller omfatter de seneste nyheder fra nogle af de største modehuse som eksempelvis Tiger of Sweden, Cheap Monday, BOSS Orange, Karl Lagerfeld, Bruuns Bazaar, Karen Millen, Lyle & Scott, Tommy Hilfiger og mange flere. Uanset om du er ude efter et mere sofistikeret look, eller bare vil have det nyeste så finder du med garanti en brille som du vil synes om. Vi opdaterer vores sortiment regelmæssigt og får nyheder ind flere gange om året.

Priseksempel

Prisexempel 2 för 1 795 kr

Replay 22
Replay '22' 1495 kr

Inkl.
EnkeltstyrkeglasHafnium

Cheap Monday 'Hafnium' 1495 kr

Inkl.
Enkeltstyrkeglas

Priseksempel 2 for 1

du betaler
1495 kr

du sparer
1495 kr
2 for 1 rabat

Vilkår og betingelser

2for1 gælder ved køb af briller fra prisgruppe 795 kr. og opefter. Du får det billigste par med i prisen, uanset valg af stel, glas og tillægsydelser i henhold til prisliste. Enkeltstyrkeglas (indeks 1,5) er altid med i prisen. Eventuel synstest er ikke inkluderet. Kan ikke kombineres med 60+ eller tilbud. 2for1 er personlig og kan ikke deles med andre. ©2017 Specsavers.