2for1 designerbriller fra 1495 kr.

 

2 par designerbriller til 1 pars pris

Præcis som andre accssories kan et par briller virkelig sætte prikken over i'et og fuldende din stil. De fleste af os har flere sko, tasker og andre accessories som passer til forskellige lejligheder og stilarter. For os er det en selvfølge at det samme gør sig gældende for briller. Derfor tilbyder vi to par designerbriller til 1 pars pris. Vælg frit blandt alle designerbriller som starter fra prisgruppe 1495kr.

Vores udbud af designerbriller omfatter de seneste nyheder fra nogle af de største modehuse som eksempelvis Tiger of Sweden, Gant, BOSS Orange, Karl Lagerfeld, Bruuns Bazaar, Karen Millen, Lyle & Scott, Tommy Hilfiger og mange flere. Uanset om du er ude efter et mere sofistikeret look, eller bare vil have det nyeste så finder du med garanti en brille som du vil synes om. Vi opdaterer vores sortiment regelmæssigt og får nyheder ind flere gange om året.

Husk, at hos Louis Nielsen er glas altid inkluderet i prisen. Så besøg os i dag og vælg et par briller fra vores store udvalg - book en aftale nedenfor.


 

Køb

KYLIE 01

KYLIE 01

1495 kr.

KYLIE 06

KYLIE 06

1495 kr. 0 kr.


Bestil synstest

Få glæde af vores super tilbud ved at booke en aftale her.

 

KompletSyn – Synstest og sundhedstjek

Dine øjne ændrer sig med tiden. For at sikre at du ser så tydeligt som muligt, og at dine øjne er sunde, bør du tjekke dine øjne regelmæssigt. Her er en standard synstest ikke altid tilstrækkelig. KompletSyn hos Louis Nielsen giver dig en omfattende synstest med både en synstest samt et sundhedstjek af dine øjne. Vi tager et digitalt farvebillede af din nethinde og foretager også en trykmåling af dine øjne. Det giver optikeren mulighed for at se tegn på øjensygdomme, som fx grøn stær og forkalkning. I nogle tilfælde afslører vi symptomer, som dækker over mere alvorlige sygdomme. Vi stiller ingen diagnose, men henviser til en læge eller øjenlæge, hvis undersøgelsen viser noget usædvanligt. Det tager omkring 20 minutter at foretage synstest og sundhedstjek med KompletSyn. Undersøgelsen giver ikke nogen form for ubehag eller følgevirkninger. Vi gemmer det digitale farvebillede af nethinden samt resultatet af trykmålingen, dermed kan optikeren følge udviklingen af dine øjnes sundhedstilstand.

Vilkår og betingelser

2for1 gælder ved køb af briller fra prisgruppe 795 kr. og opefter (Designerbriller fra prisgruppe 1495 kr.). Du får det billigste par med i prisen, uanset valg af stel, glas og tillægsydelser i henhold til prisliste. Enkeltstyrkeglas (indeks 1,5) er altid med i prisen. Eventuel synsprøve er ikke inkluderet. Kan ikke kombineres med 60+ eller andre tilbud. 2for1 er personlig og kan ikke deles med andre. ©2017 Specsavers.