2for1 designerbriller fra 1495 kr.

2for1 designerbriller fra 1495 kr.

Andet par er altid gratis

To par designerbriller til ét pars pris

Præcis som andre accssories kan et par briller virkelig sætte prikken over i'et og fuldende din stil. De fleste af os har flere sko, tasker og andre accessories som passer til forskellige lejligheder og stilarter. For os er det en selvfølge, at det samme gør sig gældende for briller. Derfor tilbyder vi to par designerbriller til ét pars pris. Vælg frit blandt alle designerbriller fra 1495 kr. og opefter.

Vores udvalg af designerbriller omfatter de seneste nyheder fra nogle af de største modehuse som eksempelvis Tiger of Sweden, Balmain, Gant, BOSS Orange, Karl Lagerfeld, Bruuns Bazaar, Karen Millen, Lyle & Scott, Tommy Hilfiger og mange flere. Uanset om du er ude efter et mere sofistikeret look, eller bare vil have det nyeste, så finder du med garanti en brille, som du vil synes om. Vi opdaterer vores sortiment regelmæssigt og får nyheder flere gange om året.

Husk, at hos Louis Nielsen er enkeltstyrkeglas altid inkluderet i prisen. Besøg os i dag og vælg et par briller fra vores store udvalg.Vi har et stort udvalg af designer brands i vores sortiment, se et udvalg herunder


Bestil synstest

Få glæde af vores super tilbud ved at booke en aftale her.

KompletSyn – Synstest og sundhedstjek

Dine øjne ændrer sig med tiden. Derfor bør du få tjekket dine øjne regelmæssigt for at sikre, at du ser så tydeligt som muligt, og at dine øjne er sunde. Vores synstest med sundhedstjek er ikke en helt almindelig synstest. KompletSyn er en omfattende undersøgelse af dit syn og dine øjne med vores avancerede teknologiske udstyr. Vores optikere tester dit syn, og med vores digitale øjenmåling kan du være sikker på, at styrken i dine brilleglas tilpasses lige præcis dig og dine øjnes behov. Vi tager også et digitalt farvebillede af din nethinde og foretager en trykmåling af dine øjne, og vi kan endvidere tilbyde en synsfeltscreening, hvis optikeren vurderer, at det er nødvendigt. På den måde tjekker vi øjnene for eventuelle tegn på øjensygdomme, som for eksempel grøn stær og AMD (øjenforkalkning). I sjældne tilfælde afslører vi alvorlige sygdomme som cancer, hjernetumor og cyste i hjernen. Vores optikere stiller selvfølgelig ingen diagnose, det kan kun en læge eller øjenlæge gøre, men vi gør opmærksom på, hvis undersøgelsen viser noget usædvanligt. Og hvis vi finder tilfælde, vi vurderer som alvorlige, handler vi hurtigt og henviser til læge eller øjenlæge. Det tager omkring 20 minutter at foretage synstest og sundhedstjek med KompletSyn. Vi gemmer det digitale farvebillede af nethinden samt resultatet af trykmålingen, så optikeren kan følge udviklingen af dine øjnes sundhedstilstand fremover.
KompletSyn – Fås hos Louis Nielsen.

Vilkår og betingelser

2for1 gælder ved køb af designerbriller fra prisgruppe 1495 kr. og oprefter. Du får det billigste par med i prisen, uanset valg af stel, glas og tillægsydelser i henhold til prisliste. Enkeltstyrkeglas (indeks 1,5) er altid med i prisen. Kan ikke kombineres med andre tilbud. 2for1 er personlig og kan ikke deles med andre. ©2018 Specsavers.