2for1 designerbriller - briller og solbriller med styrke

2for1 designerbriller fra 1495 kr.

 2for1 designerbriller til din sommer

Med vores 2for1 designerbriller fra 1495 kr. og op, kan du frit vælge mellem briller og solbriller med styrke. Når solen skinner, kan du derfor skifte til solbriller, uden det koster ekstra. Vores 2for1 inkluderer enkeltstyrkeglas i begge par, og så er UV-beskyttelse og indfarvning af solbriller også med i prisen. For glas med glidende overgang og andre tillægsydelser betaler du kun for det ene par, det andet par får du med i prisen. 

I vores kollektion finder du et stort udvalg af designerbriller og solbriller fra kendte mærker, som for eksempel Kylie Minogue, Bruuns Bazaar, Balmain og Tiger of Sweden. Bliv inspireret lige her eller besøg din lokale Louis Nielsen, hvor du kan se mange flere modeller.


Vi har et stort udvalg af designer brands i vores sortiment, se et udvalg herunder


Bestil synstest

Få glæde af vores tilbud, book en synstest her

KompletSyn – Synstest og sundhedstjek

Dine øjne ændrer sig med tiden. Derfor bør du få tjekket dine øjne regelmæssigt for at sikre, at du ser så tydeligt som muligt, og at dine øjne er sunde. Vores synstest med sundhedstjek er ikke en helt almindelig synstest. KompletSyn er en omfattende undersøgelse af dit syn og dine øjne med vores avancerede teknologiske udstyr. Vores optikere tester dit syn, og med vores digitale øjenmåling kan du være sikker på, at styrken i dine brilleglas tilpasses lige præcis dig og dine øjnes behov. Vi tager også et digitalt farvebillede af din nethinde og foretager en trykmåling af dine øjne, og vi kan endvidere tilbyde en synsfeltscreening, hvis optikeren vurderer, at det er nødvendigt. På den måde tjekker vi øjnene for eventuelle tegn på øjensygdomme, som for eksempel grøn stær og AMD (øjenforkalkning). I sjældne tilfælde afslører vi alvorlige sygdomme som cancer, hjernetumor og cyste i hjernen. Vores optikere stiller selvfølgelig ingen diagnose, det kan kun en læge eller øjenlæge gøre, men vi gør opmærksom på, hvis undersøgelsen viser noget usædvanligt. Og hvis vi finder tilfælde, vi vurderer som alvorlige, handler vi hurtigt og henviser til læge eller øjenlæge. Det tager omkring 20 minutter at foretage synstest og sundhedstjek med KompletSyn. Vi gemmer det digitale farvebillede af nethinden samt resultatet af trykmålingen, så optikeren kan følge udviklingen af dine øjnes sundhedstilstand fremover. KompletSyn – Fås hos Louis Nielsen.

Vilkår og betingelser

2for1 gælder ved køb af briller fra prisgruppe 1495 kr. og opefter. Du får det billigste par med i prisen, uanset valg af stel, glas og tillægsydelser i henhold til prisliste. Enkeltstyrkeglas (indeks 1,5) er med i prisen. Eventuel synsprøve er ikke inkluderet. Kan ikke kombineres med 60+ eller andre tilbud. 2for1 er personlig og kan ikke deles med andre.