Prøv et kontaktlinseabonnement med 40% rabat

Prøv et kontaktlinse- abonnement med 40% rabat

Mærk friheden uden briller

Mærk friheden uden briller

Lige nu får du 40% rabat, når du tegner et kontaktlinseabonnement hos os. Tilbuddet gælder alle vores abonnementer, uanset om du er til 1-dagslinser, døgnlinser eller månedslinser. Fragt og efterfølgende linsekontrol er selvfølgelig inkluderet i prisen. 40% rabat på kontaktlinser gælder til 16. juni.Vi har et stort udvalg af designer brands i vores sortiment, se et udvalg herunder

Karen Millen
Karl Lagerfeld
Tommy Hilfiger
Converse
Tiger of Sweden
Red or Dead

Bestil synstest

Få glæde af vores tilbud, book en synstest her.

KompletSyn – Synstest med sundhedstjek

Dine øjne ændrer sig med tiden. Derfor bør du få tjekket dine øjne regelmæssigt for at sikre, at du ser så tydeligt som muligt, og at dine øjne er sunde. Vores synstest med sundhedstjek er ikke en helt almindelig synstest. KompletSyn er en omfattende undersøgelse af dit syn og dine øjne med vores avancerede teknologiske udstyr. 

Vores optikere tester dit syn, og med vores digitale øjenmåling kan du være sikker på, at styrken i dine brilleglas tilpasses lige præcis dig og dine øjnes behov. Vi tager også et digitalt farvebillede af din nethinde og foretager en trykmåling af dine øjne, og vi kan endvidere tilbyde en synsfeltscreening, hvis optikeren vurderer, at det er nødvendigt. På den måde tjekker vi øjnene for eventuelle tegn på øjensygdomme, som for eksempel grøn stær og AMD (øjenforkalkning). I sjældne tilfælde afslører vi alvorlige sygdomme som cancer, hjernetumor og cyste i hjernen. 

Vores optikere stiller selvfølgelig ingen diagnose, det kan kun en læge eller øjenlæge gøre, men vi gør opmærksom på, hvis undersøgelsen viser noget usædvanligt. Og hvis vi finder tilfælde, vi vurderer som alvorlige, handler vi hurtigt og henviser til læge eller øjenlæge. 

Det tager omkring 20 minutter at foretage synstest og sundhedstjek med KompletSyn. Vi gemmer det digitale farvebillede af nethinden samt resultatet af trykmålingen, så optikeren kan følge udviklingen af dine øjnes sundhedstilstand fremover.

Vilkår og betingelser

Tegn abonnement på kontaktlinser og få 40% rabat de første 2 måneder. Forsendelse og kontrolbesøg er inkluderet. Brilleordning er ikke inkluderet. Tilbuddet gælder kun abonnementer, der tegnes 16. juni og kun for nye kunder, som ikke har haft abonnement de seneste 12 måneder. Abonnementet kan opsiges med 30 dages varsel til udgangen af en måned. ©2019 Specsavers.