Halv pris på glas ved køb af stel fra 795 kr. og opefter

Halv pris på alle glas inkl. gratis synstest

Ved køb af stel fra 795 kr. og opefter.

Halv pris på alle glas

Når du køber briller, er det ofte prisen på glas, der overrasker, men lige nu giver vi 50% rabat på alle glastyper, når du køber briller fra prisgruppe 795 kr. og opefter. Du kan derfor spare op til 2950 kr. på flerstyrkeglas og op til 1600 kr. på enkeltstyrkeglas. Uanset hvilke glas og tillæg du vælger, får du dem til halv pris. Og lige nu smider vi også en gratis synstest med i handlen - normalpris 195 kr.

Men skynd dig, tilbuddet gælder kun til 7. oktober.  

Eksempel:
Individual flerstyrkeglas (bredeste synsfelt) 3300 kr.
Ekstra tynde og lette glas med antirefleks og hærdning 1600 kr.
Polaroid 1000 kr.
Total: 5900 kr.
50% rabat 2950 kr.

Vi har et stort udvalg af designer brands i vores sortiment, se et udvalg herunder


Bestil synstest her

Få glæde af vores tilbud, book en synstest her

KompletSyn – Synstest med sundhedstjek

Dine øjne ændrer sig med tiden. Derfor bør du få tjekket dine øjne regelmæssigt for at sikre, at du ser så tydeligt som muligt, og at dine øjne er sunde. Vores synstest med sundhedstjek er ikke en helt almindelig synstest. KompletSyn er en omfattende undersøgelse af dit syn og dine øjne med vores avancerede teknologiske udstyr. Vores optikere tester dit syn, og med vores digitale øjenmåling kan du være sikker på, at styrken i dine brilleglas tilpasses lige præcis dig og dine øjnes behov. Vi tager også et digitalt farvebillede af din nethinde og foretager en trykmåling af dine øjne, og vi kan endvidere tilbyde en synsfeltscreening, hvis optikeren vurderer, at det er nødvendigt. På den måde tjekker vi øjnene for eventuelle tegn på øjensygdomme, som for eksempel grøn stær og AMD (øjenforkalkning). I sjældne tilfælde afslører vi alvorlige sygdomme som cancer, hjernetumor og cyste i hjernen. Vores optikere stiller selvfølgelig ingen diagnose, det kan kun en læge eller øjenlæge gøre, men vi gør opmærksom på, hvis undersøgelsen viser noget usædvanligt. Og hvis vi finder tilfælde, vi vurderer som alvorlige, handler vi hurtigt og henviser til læge eller øjenlæge. Det tager omkring 20 minutter at foretage synstest og sundhedstjek med KompletSyn. Vi gemmer det digitale farvebillede af nethinden samt resultatet af trykmålingen, så optikeren kan følge udviklingen af dine øjnes sundhedstilstand fremover.

KompletSyn – Fås hos Louis Nielsen.

Vilkår og betingelser

50% rabat på alle glas og tillægsydelser ved køb af stel fra prisgruppe 795 kr. og opefter. Du får en gratis synstest med i købet (normalpris 195 kr.). Kan ikke kombineres med 2for1, 60+ eller andre tilbud. Gælder indtil 7. oktober. ©2018 Specsavers.