Op til 85% på designerbriller

Op til 85% rabatpå designerbriller

Hos os er glas altid med i prisen

UDSALG - Spar op til 85% på designerbriller

Det kan altid betale sig at gå i Louis Nielsen, men lige nu holder vi udsalg, og vores briller er derfor endnu billigere, end de plejer. Det gælder selvfølgelig også mange af vores designerbriller. Du får op til 85% rabat på kendte mærker som Tiger of Sweden, Bruuns Bazaar og Converse. Priser fra kun 224 kr. inkl. enkeltstyrkeglas. Normalpris fra 1495 kr. Tilbuddet gælder til 25. februar.

Vi har et stort udvalg af designer brands i vores sortiment, se et udvalg herunder

Bestil synstest

Få glæde af vores tilbud, book en synstest her

 

KompletSyn – Synstest og sundhedstjek

Dine øjne ændrer sig med tiden. For at sikre at du ser så tydeligt som muligt, og at dine øjne er sunde, bør du tjekke dine øjne regelmæssigt. Her er en standard synstest ikke altid tilstrækkelig. KompletSyn hos Louis Nielsen giver dig en omfattende synstest med både en synstest samt et sundhedstjek af dine øjne. Vi tager et digitalt farvebillede af din nethinde og foretager også en trykmåling af dine øjne. Det giver optikeren mulighed for at se tegn på øjensygdomme, som fx grøn stær og forkalkning. I nogle tilfælde afslører vi symptomer, som dækker over mere alvorlige sygdomme. Vi stiller ingen diagnose, men henviser til en læge eller øjenlæge, hvis undersøgelsen viser noget usædvanligt. Det tager omkring 20 minutter at foretage synstest og sundhedstjek med KompletSyn. Undersøgelsen giver ikke nogen form for ubehag eller følgevirkninger. Vi gemmer det digitale farvebillede af nethinden samt resultatet af trykmålingen, dermed kan optikeren følge udviklingen af dine øjnes sundhedstilstand.

Vilkår og betingelser

Op til 85% rabat på briller fra prisgruppe 1495 kr. og op (gælder ikke Boss Orange og Balmain). Enkeltstyrkeglas (indeks 1,5) er med i prisen. Andre glas og tillægsydelser til normalpriser. Kan ikke kombineres med 2for1, 60+ eller andre tilbud. Gælder indtil 25. februar eller så længe lager haves.