Spar på linser, ikke på fordele

Spar på linser, ikke på fordele

Kontaktlinser fra kun 138 kr. pr. md. inkl. gratis levering, kontrol og briller

Mere end bare kontaktlinser

Vidste du, at du får meget mere end bare kontaktlinser med dit abonnement hos os?

Vi leverer dine linser gratis direkte til din dør, og en gang om året får du også et par gratis briller. Og hvis du får brug for, at vi tjekker, om linserne sidder, som de skal, og alt er, som det skal være, koster det ikke ekstra.

Kom ind i butikken og få mere at vide om vores abonnementsfordele og gode priser.


Dit syn er vigtigt, og vi anbefaler, at du får det tjekket regelmæssigt, for at sikre dit syns sundhed.

Synstest med sundhedstjek

Dine øjne ændrer sig med tiden af naturlige årsager. Derfor bør du få tjekket dine øjne regelmæssigt for at sikre, at dit syn er så godt som muligt, og at dine øjne er sunde. Vores synstest med sundhedstjek er ikke en helt almindelig synstest. Det er en omfattende undersøgelse af dit syn og dine øjnes sundhed med vores avancerede teknologiske udstyr.

Vores optikere undersøger dit syn og sikrer, at styrken i dine brilleglas tilpasses lige præcis dine øjnes behov. Vi tager også et digitalt farvebillede af din nethinde og foretager en trykmåling af dine øjne, og vi kan endvidere tilbyde en synsfeltscreening, hvis optikeren vurderer, at det er nødvendigt.

Undersøgelsen tjekker øjnene for tidlige tegn på øjensygdomme, som for eksempel grøn stær og AMD (øjenforkalkning). I nogle tilfælde finder vi tegn på helbredsmæssige problemer som for eksempel diabetes og i sjældne tilfælde på mere alvorlige sygdomme som for eksempel sygdom i hjernen. En synstest med sundhedstjek kan derfor gøre en forskel for både dit syn og dit helbred.

Vores optikere stiller selvfølgelig ingen diagnose, det kan kun en læge eller øjenlæge gøre, men vi gør opmærksom på, hvis undersøgelsen viser noget usædvanligt. Og hvis vi finder tilfælde, hvor vi vurderer, at der kan være sygdomstegn, sender vi straks sagen videre til vores øjenlægenetværk, som hurtigt og senest inden for 72 timer vender tilbage med en faglig vurdering.

Vores øjenlægenetværk er det første og det eneste af sin slags i Danmark og består af otte erfarne øjenlæger fra landets universitetshospitaler. Øjenlægenetværkets faglige vurdering sikrer en langt mere præcis og fintmasket henvisning til læge eller øjenlæge i tilfælde, hvor vores kunder viser sig at bære rundt på reelle sygdomstegn.

Det tager kun cirka 20 minutter at få foretaget en synstest med sundhedstjek, men den kan sikre dit syn og dine øjnes sundhed i lang tid fremover.

Vilkår og betingelser

Tegn et fuldtidsabonnement på kontaktlinser og få et par briller fra én af vores prisgrupper op til 795 kr. uden beregning. Hvis du vælger en dyrere prisgruppe, får du 795 kr. i rabat. Enkeltstyrkeglas (indeks 1,5) er med i prisen. Andre glas og tillægsydelser får du til halv pris ift. prisliste. Tilbuddet er personligt og kan kun indløses af den person, der har tegnet abonnementet. Tilbuddet gælder hvert år, så længe abonnementet løber. Forsendelse, evt. væske og kontroller er inkluderet. Kan ikke kombineres med 2for1 eller andre tilbud. ©2020 Specsavers.